Keşke göstermeseydin bana konuyu. 46'nın ilk 2 bölümünü izlemiştim ama devam edememiştim. Ona oy verdim@hayret bi şey bence senin Kırgın Çiçeklere sempatin vardır.
Görmemiş saysaydın :ss alırsın böyle olmamışı.Keşke göstermeseydin bana konuyu. 46'nın ilk 2 bölümünü izlemiştim ama devam edememiştim. Ona oy verdim
Etiketin gelmedi haberin olsun konuya girince gördüm.@denizz19 'Kırgın Çiçekler'in kazanması için ne dil dökmüşsün, 60 mesaj yazmışsın. Hemen arayalım, diziye alsınlar seni ya da müziklerini yap dizinin.
Bunlarla uğraşacağına KPSS ile uğraş, atanmayı bekle. Sonra beni bekle, ben de atanmayı bekleyeyim. Bastonlu dede olasıya kadar bekleyelim atanmayı.Etiketin gelmedi haberin olsun konuya girince gördüm.60 mesaj çok mu konuya 324 mesaj yazılmışAlsınlar hayır demem
Ne yaptin sen ya ne güzel durum esitlenmis onu bozmussun@hayret bi şey bence senin Kırgın Çiçeklere sempatin vardır.
Hesaba katmamışım onun 2 bölüm izlediğiniNe yaptin sen ya ne güzel durum esitlenmis onu bozmussun
Son gün yarin dimiHesaba katmamışım onun 2 bölüm izlediğinineyse akşama illa ki gelir birileri
Aynen son gün yarın bakalımSon gün yarin dimi
Hiç bahsetmemiştim ama Kırgın Çiçekler'e attım oyumuBiz daha güçlüyüz merak etme asimile olacaklar
@dreamy sen Kırgın Çiçekleri seviyordun sanki oy atmadıysan beklerim
Helal be bir oy daha bulmussunAynen son gün yarın bakalımgün doğmadan neler doğar
@denizz19 in şike yaptığı tescillendi.O degil de basligi okumus kisiler 48, kullanilan oy 53. Nasil oluyor bu.
Keşke Haluk forumdan ayrılmasaydı o kullanırdı KırgınlaraEvet bende durum esitlendi sandin ama hala bir fark su anlik iki kisi daha lazim bence ortaliga haber sal bu dedigin kisileri tut getir
Saf insan konuyu görüntüleyenlere bir bak bir çoğu çaylak ve hiç tanımadığımız üyeler.@denizz19 in şike yaptığı tescillendi.
Bak dedinde China Shangai abide konuya bakmış.Keşke Haluk forumdan ayrılmasaydı o kullanırdı Kırgınlara
Saf insan konuyu görüntüleyenlere bir bak bir çoğu çaylak ve hiç tanımadığımız üyeler.Konuya bakıp çıkmışlar belli ki
Bak olaylar böyle gelişti.Ben senin bu mesajlarına cevap yazdım yoksa bende okudum Kırgın Çiçekler'i daha çok seyrettim diye ona oy attığını.senin anlattığından bu sonuç çıkıyor çünkü benim açıklamama mantıksızlık diyen sendin..ilk mesaja bak kim mantığı ortaya ilk atmış bak
ayrıca 46 dizisi yarıda kalmış bir proje oldu..kırgın çiçekler 2.sezonu başlayacak.
O zaman arka sokaklar direk 1.olması lazımNasıl mantık bu ?
kırgın çiçeklere oy kullandım diye diss attınız..sizin kırgın çiçekler için antiliğiniz bulunuyor
Sen diyorsun 46 Yok Olan dizisi 13 bölüm sürdü,Kırgın Çiçekler 2.sezonuna devam edecek o yüzden KG hak ediyor diyorsun .
Diss atarak eğleniyoruz ne kinimiz olacak ?
senin söylediğin mantığa göre sende 46 yı değilde kırgın çiçekleri seçmeliydin
Ben sana öyle birşey mi dedim hangisini çok izlersen o diziye oy atarsın diye ?Ben mantık söylemedim ortaya mantığı atan sensin
Gülücük koysadın keşke bende seni şaka yaptığını anlasadımO cümlede başka birşey dememişsin ki o yüzden öyle cevap yazdım.
Garip değil mi :ssBak dedinde China Shangai abide konuya bakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?