Sende iyice harikaci oldun heeTerbiyesiz ben nine miyim
Kırgın Çiçekleri nineler mi izliyor komikmiş@destere 46'ya oy atacaktır gidip ninelerin izlediği diziye değil
Hasetlerinden çatlasınlar gözlerini fena korkuttuk onun hışmını yaşıyorlar.bu arada diss atan arkadaşları burdan kınıyorum..46 dizisini 1 bölüm izledim..kırgın çiçeklerin tamamı bitiyor birkaç bölüm kaldı..ayrıca 46 dizisi yarıda kalmış bir proje oldu..kırgın çiçekler 2.sezonu başlayacak..bu arada 46 iyi bir diziydi tabiki bunu kabul ediyorum..bitmemeliydide onuda söyleyeyim..ancak şunuda unutmayın dizi fazla rağbet görmediği gibi fazla bölümde sürmedi..şimdi sırf bu yüzden diss atmanız bana saçma geldi açıkçası..
şimdi benim 46ya karşı olumsuz bir durumum yok aslında dizinin bitmemesinide istiyordum ama şimdi birazda bazı gerçekleri görmek lazım..dizi uzun soluklu olmadı.öbür yandan bölüm sayısıda az..o açıdan bu elemeden kırgın çiçekler çıkmazsa açıkçası inandırıcı olmaz.Hasetlerinden çatlasınlar gözlerini fena korkuttuk onun hışmını yaşıyorlar.
Ek olarak teyzeler,ablalar izliyorKırgın Çiçekleri nineler mi izliyor komikmişDestere Kırgın Çiçekler izleyicisi yalnız hatırlatırım.
İstisnalar kaideyi bozmazTerbiyesiz ben nine miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?