2016 En Favori Dizi 2016 - 4. Tur: Kiralık Aşk vs İlişki Durumu Karışık

Hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Kiralık Aşk

Oy: 18 56.3%
  • İlişki Durumu Karışık

Oy: 14 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Fav10'un en eski "En Favori" etkinliği olan En Favori Dizi'de 4.tur vakti!

4.turun sonunda 16 diziden 8'i çeyrek finale çıkma hakkı kazanacak.

Çeyrek finale yükselmesini istediğiniz diziye oy verebilirsiniz.

Kiralık Aşk

thumbnail_1468842934.jpg

İlişki Durumu Karışık

thumbnail_1468843864.jpg

Zaten çoğu kişi Kiralık Aşk'a oy kullanacak. Ama ben sezon boyunca ondan çok daha büyük işler başarabildiği için oyumu İlişki Durumu Karışık'a veriyorum. :)

İkisi de bir süre severek izlediğim diziler. Ama @Aserat gibi Kiralık Aşk'ın üst tura yükseleceğini düşünerekten İdk diyorum :X

Oyum Kiralık Aşk'a. 1 bölüm izlemiştim en azından oraya vermesem olmazdı :D

Kiralık Aşk tabikide ayoll geçen yaz 12 reytingleri görürken yaz ayı normal denildi ama bu yaz diziler 6 reyting alamadı genelde 4 reytingle geçirdik yazı kiralık aşkın tekrarları bile 3 reyting alıyordu kış ayınıda iyi idare etti bu yıl ne yapar bilemem ama geçen yılki başarısını kimse bence inkar edemez @xemrexxx senide koriş affetmicek :ppp:

idk dedim kiralık aşk nasılsa alır :A

İkisi de bir süre severek izlediğim diziler. Ama @Aserat gibi Kiralık Aşk'ın üst tura yükseleceğini düşünerekten İdk diyorum :X

Zaten çoğu kişi Kiralık Aşk'a oy kullanacak. Ama ben sezon boyunca ondan çok daha büyük işler başarabildiği için oyumu İlişki Durumu Karışık'a veriyorum. :)
Herkes sizin gibi düşünüyomuş sonra idk üst tura çıkıyomuş amma gülerim alsnsnsbsbsbsbbabaabba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,466
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto