2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Master.1000 oyunu kullanmis ankete, mesaj atmistim ben özelden, kullandim dedi.

1 oy fark var sadece.
cookies de kullanmış az önce

@cookies oy kullanmayı mı unuttun

ben oylayinca oyle oldu
O zaman @master1000

Master.1000 oyunu kullanmis ankete, mesaj atmistim ben özelden, kullandim dedi.

1 oy fark var sadece.
Kullanmamış işte

@Master.1000 aga nerdesin ya

Son düzenleme:
ortalama 5 reytingi bile olmayan bir dizinin finalde olması

@takas @china_shangai @-KADİR- @Polat Şaşmaz

Öncelikle iki diziyide izliyorum.Vadinin kazanmasını istiyorum ama Galipi de öyle kalitesiz pis yedili daha iyidir gibi kıyaslamalar yapmayın.Oylamalarda Vadi olduğu sürece Vadiye atarım her zaman ama Galipte kazansa üzülmem sonuçta diğer izlediğim dizi kazanıyor.Şunuda söylemeden geçmiyeyim Galip Vadiden sonra Türkiye içerisinde bozmadan devam edebilen tek dizidir.Ama Vadi her nekadar bu yıl kötü bir sezonda olsa yine diğer dizilerin kat ve kat üstü bir dizidir

Galip Dervişin bence Pis Yedili ile bile karşılaştırılmaması lazım senaryo falan kendilerinin değil ki Amerikan dizisinin uyarlaması
Ayıptır günahtır ya yok çakmaymışta yok pis yediliden farksızmışta neye göre söylüyorsun bunu.Pis Yedili dizi mizi değil bildiğin çizgifilm.Galip ise Vadiden sonra yapılmış 2.en iyi dizidir.Çakma diyorsun parasını verip konusunu alıyorsun bunun neyi çakma oluyor hem kendileride senaryoya ekleme yapıyorlar aynısını yazmıyorlar

galip 8-9 yıllık dizide benim mi haberim yok lafa bak bozmadan devam eden
daha neyi bozacak dünki dizi toz oldu

galip 8-9 yıllık dizide benim mi haberim yok lafa bak bozmadan devam eden
daha neyi bozacak dünki dizi toz oldu
Yok yahu o anlamda değil günümüzde başlayan diziler 2.sezonu bırak 5.bölümden sonra bozuyor ama Galip bozmadı yani 2.sezonda aynı çizgisinde devam etti. Ama 11 yıllık dizime karşı 2 yıllık bir diziye karşı oy verecek kadar düşmedim.Vadi bu yıl birazcık düşsede yine oyum Kurtlar Vadisine

Ney Vadiden sonra 2.en iyi dizi mi hahahs komikmiş sen galiba Deli Yüreği izlememişsin Vadiden sonra 2.en iyi dizi odur Galip ilk 10'a dahi ilk 100'e giremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...