2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana göre pis yediliden farksız bi dizi aga forumda da izleyen olduğunu pek sanmıyorum dizinin hangi gün hangi saatte olduğunu bile bilmem bu dizi mi 1 .olacak yapmayın
bana göre pis yediliden farksız bi dizi aga forumda da izleyen olduğunu pek sanmıyorum dizinin hangi gün hangi saatte olduğunu bile bilmem bu dizi mi 1 .olacak yapmayın
Galip Derviş Pis Yediliden farksız mı sana göre? Bunu neye göre söylüyorsun ? Türkiyeye en kaliteli dizilerdendir bana görede(İlk sezonu izledim 2.sezon noldu bilemem ) forumdada ilk sezon ki kitle değişmedise kitleside var.Bazıları anticilik vadiden ötürü vadinin karşısına pis yedili çıksa ona atacak o ayrı tabi

Durum eşitlendi 1 oy daha lazım Vadimize şu andan itibaren artık 1 oy bile çok önemli yaklaşık 50 kişi oy kullanıyor şu an 54 kişi oy kullanmış durumda

aga bu sezonu izledin mi herkes bozduğunu söyledi zaten
herşeyi geçtim abd uyarlaması özgün senaryosu bile yok günü belli değil saati belli değil bi ara yayından kaldırılacaktı ara verdiler sonra devam etti haberin yok bunlardan senin

Galip Dervişin bence Pis Yedili ile bile karşılaştırılmaması lazım senaryo falan kendilerinin değil ki Amerikan dizisinin uyarlaması

pis yediliden iyidir heralde o kadar da değil

Dediğim gibi bu sezonu izlemedim ilk sezonu kalite akıyordu.Abd uyarlaması diyorsun ama böyle kaliteli dizilerin gelmesi şart çakmada olsa kanıt gibi.İntikam gibi çakmanın çakması değil bunlar sadece konusu aynı hikaye farklı yani . Kurtlar Vadisi Pusu hak ediyor diyorum bende oyumu tabi ki Kurtlar Vadisi Pusuya attım bir vadici olarak her ne kadarda sen vadici değilsin desende
.Galip Derviş 2.sezonu bozmuş mu bilemem izlemedim ama pis yediliyle aynı seviyede tutma

her ne olursa olsun galip derviş en favori olacak dizi değil aga
madem öyle hiç desteklemeseydin buraya kadar verip finalde ters köşe yapmak olmuyor daha geçen tur yazdığın mesajı alıntılıyorum;
Evet bunu biliyorum destekledim dedim zaten "yeri ayrı oldu için" yazmışım, dün de konuşmuştuk bunları zaten benim ne demek istediğimi anladığını zannediyordum ama sen bunu "döneklik" olarak algılamışsın neyse beni tanımamışsın daha anlaşılan.

Ya Atacan Galip Derviş`i ben de severim de,bu sezon doğru dürüst ne günü bilindi,ne de saati.Böyle bir diziyi yılın dizisi seçmek sence doğru mu?

Sayim moderatorum kusura bakma ama bildigim kadariylabu sezon vadiyi seyretmedin diye hatirliyorum eger yanlissam lutfen beni duzelt seyretmedigin dizi hakkinda nasil olumsuz yorum yapiyorsun anlamadim eger vadi konusundaki yorumlara bakarsk bu yorumlari yaptim diyorsan o daha vahim olur gibime geliyor mesela ben galip dervisi seyretmedim asla onun hakkinda olumsuz bir yorumda bulunamam o hahakki kendimde bulmam o diziyi seyreden arkadaslara saygisizlik olur diye dusunurum

Hayır abi sana izlediğimi söylemiştim? Hatta araya bayram ve ramazan girdi o yüzden ara verdim demiştim hatırlarsan. 196. bölümden itibaren 10 bölüm izledim sezon finalinden önceki bölümü de izledim yani yorum yapabilecek kadar bilgim var. Çevremde de izleyen sıkı fanlar var az çok birlikte konuşuyoruz dizi hakkında.

Tamam atacan o zaman sorun yok sadece ogrenmek istedim saol cevabin icin

yok be aga ne dönekliği sana saygım sonsuz senin karakterini az çok biliyoruz adamsın
ama buraya kadar destekleyip burda galip gibi bi diziye atmak ne bilim yav anla işte tarif edemiyorum
nasıl gönlün el verdi o şıkka

galip abd uyarlaması da vadi de gündemi senaryo yapmyiiyi mi geçersiz bahaneler sunmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...