2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezon olsa hadi anlarım da, bu sezon Galip'in finale kadar gelmesi bile saçma olmuş.​
Yani oyun goooos toooo nereye

Buraya kadar bende destekledim ama bu yıl Vadi de haketmiyor bence.
aga galip mi hakediyor ya
galip in buraya gelmesi bile olmamış bence
vadi en kötü en zorlu sezonunda bile sezonun en yüksek ortalamalı dizisi sezonun en fazla izlenen dizisi oldu bu bile yetmez mi oy için bence fazlasıyla yeter ama takdir sizin tabi ki

"Vadi de" dedim.

aga geçen tur yazdığım şeyi tekrar söylim

senaristleri gitmiş
yapımcısı gitmiş
yapım şirketi içinde olaylar olmuş
tüm yük Necati Şaşmaz'a kalmışken bu dizi 11 koca yılın sonunda yıpranmışlığa karşısında tonla yeni diziye rağmen hala sezonun en yüksek reyting ortalamasına sahip olarak sezonu bitirebiliyorsa kimse kusura bakmasın ama bu dizi sonuna kadar herşeyi haketmiştir sevelim sevmeyelim ama haketmiştir.
saygılar

doğruya doğru

şimdiki diziler daha 2.sezonu bırak 5.bölümden bozmaya başlarken 11 yıldır ayakta olan diziye ben şapka çıkartırım aga bunu demek istiyorum

Vadi her şeyi hak eder.

Tapatalk
Hakediyor bir şey demiyorum ama geçen yıl da 1. olmuştu mesela Vadi, çok iyi bölümler izlettirdi keyifle takip ettim. Bu sene gerek senaryo anlamında gerek reyting anlamında Vadi'ye yakışmayan oranlar aldı bölümler yazıldı ee şimdi bu kötü sezon da 1. olursa önceki sezonun 1.liğinin bir anlamı kalmayacak.

galip mi 1.olsun aga yav
reyting anlamında vadiye yakışmayan oranlar diyoruz ama sezonun en fazla izlenen dizisi

yoksa vadiye mi verecektin?
agacım sende oyunu kullanabilirsin

galip mi 1.olsun aga yav
reyting anlamında vadiye yakışmayan oranlar diyoruz ama sezonun en fazla izlenen dizisi

agacım sende oyunu kullanabilirsin
Evet TOTAL ve ABC1'de durumu çok iyi de bu sezon AB'de 6 reytinglere düştü bu oranlar yakışmıyor demek istemiştim. Neyse 1. olsun, ki olacak gibi gözüküyor..

Evet TOTAL ve ABC1'de durumu çok iyi de bu sezon AB'de 6 reytinglere düştü bu oranlar yakışmıyor demek istemiştim. Neyse 1. olsun, ki olacak gibi gözüküyor..
ortalaması 13 e yakın
ab de ortalama 8 buçuk galiba bunları kaç dizi görebiliyor ki
tamam düştü son 3 ayda çok kişi sattı vadiyi yapım ekibinde faktörleri hep unutuyoruz hee bu sezonda öyle olursa ben zaten en ağır küfüleri ederim

Bu sezon için Finali Galip Derviş`ten daha çok hakeden diziler vardı.Karadayı kat-kat daha fazla hakediyordu mesela.@OzaN üçlü final için bi "wild card" çıkarsaydın keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...