Biliyorum hep değerini sende benimkini bil
Biliyorum hep değerini sende benimkini bil
sana aga demedim abaya agam ona attı demek istedim kıza aga demem ben zaten sevgili çiğdemcimbutür hitap etme lütfen bir daha bana yoksa hiç yazma yanı oakdar uyuz oluyorum o hitap şekline 😵😵
hak edene at ozaman sende yanı başkalarının ne düşnüdüğüne bakma kendi açından kim hak ettiğini düşünüyorsan ona kullan 😉😉Yok unutmuşum eğer Vadiye atarsam direkt kazanıyor.
pardon ozaman 😳😳sana aga demedim abaya agam ona attı demek istedim kıza aga demem ben zaten sevgili çiğdemcim
Yalan Dünya yok ki oylamada?hak edene at ozaman sende yanı başkalarının ne düşnüdüğüne bakma kendi açından kim hak ettiğini düşünüyorsan ona kullan 😉😉
yani my demek istedin anladım ben seniYalan Dünya yok ki oylamada?
Boş oy at bence Galip'e atarsan kirli ittifakımızda yer almış olacaksın.Yok unutmuşum eğer Vadiye atarsam direkt kazanıyor.
hahah senin derdin bizim derdimizden daha büyükmüşYalan Dünya yok ki oylamada?
senden korkulur vallavadikızı kullandımı acaba
melekciğim sen çok aktif olmuyorsun belkı kullanmamıs olabilirsin bu işi anca sen çözersin vlla kullanmadıysan eğer
kaldırdımEtiketleme yasak Çiğdem.
oylama yaklaşık 1,5 saat sonra bitiyor 😀kaldırdım
kullanmadığını düşünüyorum şuna ulaşayım faceden yarın
Oy istemek yasak kaldı ki oylama bu gece son buluyor.kaldırdım
kullanmadığını düşünüyorum şuna ulaşayım faceden yarın
demiştim @Maskeli FedaiHesaplarıma göre 3 oy daha var, bir son dakika sürprizi olmazsa Galip 1. çıkacak [emoji23]
Çiğdem biraz daha düzgün diyalog kurarsan sevinirim. Sebep ne olursa olsun oy istemek ya da çağrı da bulunmak yasak. Vadi kızının kime vereceği besbelli yani şuna ver buna ver demene gerek yok adresi belli.ayoll sen şarhoşş falanmısın oy kullanmadıysa kullansın diyorum şuna versin demiyorum okumuyormusun yazımı 🙂🙂
ayol o hrp böyle sevdaluk gitti gideliayoll sen şarhoşş falanmısın oy kullanmadıysa kullansın diyorum şuna versin demiyorum okumuyormusun yazımı 🙂🙂
hayır vadiciler gelecek bekleDemekki sen oy istiyordun
Gine yapıcam profil fotosuEvet Vadi'ye attım
Herkesi anlarımda aylarca profil fotosu yaptnHayatım boyunca unutmam bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?