2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu yıl beşincisi düzenlenen En Favori Dizi 2014'te artık yolun sonundayız. Onlarca dizi, pek çok eleme turundan geçti ve sonuç olarak finale yalnızca iki dizi adını yazdırdı.

Geçen yılın şampiyonu olan Kurtlar Vadisi Pusu ve geçen yılın yarı finalisti olan Galip Derviş rakiplerini eleyerek finalde karşı karşıya geldiler.

İki diziden daha fazla oy olanı "En Favori Dizi" seçilecek...

thumbnail_1401629565.jpg

thumbnail_1401556626.jpg

Önemli Not: Etkinlik duyuru konusunda etkinlik etiket listesi için başvurular açıldı ve isteyenlerin adı yazdırıldı. Bunun dışında üyelerin kişi etiketleyerek, üye profiline yazarak ya da özel mesaj göndererek herhangi bir dizi için oy istemesi kesinlikle yasaktır. Yasağa uymayanların etkinlikteki oy hakları ellerinden alınacaktır. Eğer etiket listesine eklenmek istiyorsanız bu konuya mesaj atıp, beni etiketleyerek bu yöndeki talebinizi bildirmelisiniz.

@destere @xemrexxx @sürgünüm @takas @denizz19 @ABAY_06 @OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Maskeli Fedai @*Dream* @papuleoo @halukerogluFOX @eros @Bully @-KADİR- @Hafız @cevaa @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem- @batuhankaralar @china_shangai @Ahmad @AlemTo @RevaN @Almila @sokak sanati @Billy Kane @beyazsoy @38AhmetKK @emreemreu @yatutarsa @HachiKo @darksaal @hayret bi şey @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT @kvp-medya @RüzgarGülü @legolas9900 @Harunnn60 @gözlemci @S.G.A.T. @EnveR @soo

Yolun sonuna geldik demek, bakalım en favori dizi hangisi olacak?

İkisini de hiç izlemedim ama oyumu yıllardır devam eden Kurtlar Vadisi Pusu'ya kullandım. :) :)

Baya zorlanacağım bu eşleşmede,daha 4 gün var düşüneceğim.Şimdilik kararsızım.

galip dervişi izlemediğim halde finale kadar bende destek verdim
ama buraya gelmek yeter bence galip dervişe 🙂
🙂
kurtlar vadisi favori dizi olucaktır :Z:Z:Z

Kurtlar Vadisi geçen sene olmuştu zaten.

Galip Derviş

efsaneler efsanesi kurtlar vadisi pusu

Galip Derviş'in finale kadar gelmesi cidden büyük bir başarı olmuş.:) Ben bu yüzden oyumu ondan yana kullanacağım:)

Galip Derviş diyorum.:X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...