2 diziyi de izlemediğime göre kura çektim kurayı da Yalan Dünya kazandı.Ee peki final sorum; sen neye göre Yalan Dünya dedin?
2 diziyi de izlemediğime göre kura çektim kurayı da Yalan Dünya kazandı.Ee peki final sorum; sen neye göre Yalan Dünya dedin?
Kesin iki kağıda da Yalan Dünya yazmıştır bu.2 diziyi de izlemediğime göre kura çektim kurayı da Yalan Dünya kazandı.
Güldürdü.Kesin iki kağıda da Yalan Dünya yazmıştır bu.
Ee bir zahmet ver yani.Güldürdü.Ama hakkımı yeme şimdi önceki oylamalarda Sevdaluk'a oy vermişliğim çok.
Medcezir fark atar Sevdaluk'a.Ee bir zahmet ver yani.Senin korkun Medcezir'e sıkı rakip gelmesi.
Oyum Sevdaluğa gider ki tereddütsüz.Medcezir fark atar Sevdaluk'a.Sevdaluk çeyrek finale çıkarsa inşallah Karagül'le eşleşir.
Bknz: "Yok mu Sevdaluk'u öne geçirtecek olan?" demek istiyor.Yok mu daha oy kullanan?
Bknz: "Yok mu Sevdaluk'u öne geçirtecek olan?" demek istiyor.
Zor diziye denk geldi ama yine de aldığı oy sayısı çok iyi. Sadece üç oya ihtiyacı var geçmesi için.Aynen bu anlayışlı tavırların bitiriyor beni.
Bence 20 bölümde biten bir dizi için buraya kadar gelmesi bile ne kadar başarılı olduğunu gösterir.Zor diziye denk geldi ama yine de aldığı oy sayısı çok iyi. Sadece üç oya ihtiyacı var geçmesi için.
Bölümle alakası yok 6 bölüm süren Boynu Bükükler de buralara kadar geldi mesela.Bence 20 bölümde biten bir dizi için buraya kadar gelmesi bile ne kadar başarılı olduğunu gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?