2014 En Favori Dizi 2014 | 3. Tur | A Grubu

Hangi dört dizi 4. tura yükselsin?

• Karadayı | ATV

Oy: 28 65.1%
  • Karagül | Fox

Oy: 23 53.5%
  • Yalan Dünya | Kanal D

Oy: 26 60.5%
  • Aramızda Kalsın | Star

Oy: 16 37.2%
  • İntikam | Kanal D

Oy: 14 32.6%
  • Bir Erkek Bir Kadın | Star

Oy: 19 44.2%

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu yıl beşincisi düzenlenen En Favori Dizi 2014'te artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. 3. turda son 24 içerisine kalan dizilerden 16 tanesi 4. tura yükselecek ve 4. turdan itibaren birebir elemelerle etkinlik devam edecek...

A Grubu Adayları

Karadayı

thumbnail_1401629994.jpg

Karagül

thumbnail_1401616891.jpg

Yalan Dünya

thumbnail_1401570086.jpg

Aramızda Kalsın

thumbnail_1401662492.jpg

İntikam

thumbnail_1401570661.jpg

Bir Erkek Bir Kadın

thumbnail_1401663553.jpg

Önemli Not: Etkinlik duyuru konusunda etkinlik etiket listesi için başvurular açıldı ve isteyenlerin adı yazdırıldı. Bunun dışında üyelerin kişi etiketleyerek, üye profiline yazarak ya da özel mesaj göndererek herhangi bir dizi için oy istemesi kesinlikle yasaktır. Yasağa uymayanların etkinlikteki oy hakları ellerinden alınacaktır. Eğer etiket listesine eklenmek istiyorsanız bu konuya mesaj atıp, beni etiketleyerek bu yöndeki talebinizi bildirmelisiniz.

@destere @xemrexxx @sürgünüm @takas @denizz19 @ABAY_06 @OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Maskeli Fedai @*Dream* @papuleoo @halukerogluFOX @eros @Bully @-KADİR- @Hafız @cevaa @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem- @batuhankaralar @china_shangai @Ahmad @AlemTo @RevaN @Almila @sokak sanati @Billy Kane @beyazsoy @38AhmetKK @emreemreu @yatutarsa @HachiKo @darksaal @hayret bi şey @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT @kvp-medya @RüzgarGülü @legolas9900 @Harunnn60 @gözlemci @S.G.A.T. @EnveR

Karagül
İntikam
Aramızda Kalsın
Yalan Dünya
Bir Erkek Bir kadın

hepside sevdiğim diziler alıncaksa sıralama bu olsun🙁

Karagül

Yalan Dünya

Aramızda Kalsın

Bir Erkek Bir Kadın

Sadece [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG]

en zorlu grup yapmişssin @OzaN :T: En sevdiğim 4 diziyide buraya atmişssin bana garezin var gibi hissettim :T

Sadece [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG]

en zorlu grup yapmişssin @OzaN :T: En sevdiğim 4 diziyide buraya atmişssin bana garezin var gibi hissettim :T
Şansa olan bir durum her grupta iki tane grup birincisi, iki tane grup ikincisi, iki tane grup üçüncüsü var. Zaten artık kolay rakip pek kalmadı. :):)

Şansa olan bir durum her grupta iki tane grup birincisi, iki tane grup ikincisi, iki tane grup üçüncüsü var. Zaten artık kolay rakip pek kalmadı. :):)
D grubu çok kolay mesela:X İçinde bitmiş diziler bile var:X

Edit burda da var ama hepsi gönlümün 1.si nerdeyse:F

Karagül
İntikam
Karadayı
Yalan Dünya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd