2014 En Favori Dizi 2014 | 2. Tur | F Grubu

Hangi üç dizi üçüncü tura yükselsin?

• Kara Para Aşk | ATV

Oy: 27 64.3%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 29 69.0%
  • Merhamet | Kanal D

Oy: 17 40.5%
  • Ben de Özledim | Star

Oy: 12 28.6%
  • Sana Bir Sır Vereceğim | Fox

Oy: 13 31.0%

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
En Favori Dizi 2014'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor...

İlk turda toplam 10 grupta onlarca dizi arasından 40 tanesi ikinci tura yükselmeyi başardı. Bu turda toplam 8 tane grup olacak ve her gruptan üçer dizi üçüncü tura yani son 24 içerisine kalacak.

F Grubu Adayları:

Kara Para Aşk

Galip Derviş

Merhamet

Ben de Özledim

Sana Bir Sır Vereceğim

Önemli Not: Etkinlik duyuru konusunda etkinlik etiket listesi için başvurular açıldı ve isteyenlerin adı yazdırıldı. Bunun dışında üyelerin kişi etiketleyerek, üye profiline yazarak ya da özel mesaj göndererek herhangi bir dizi için oy istemesi kesinlikle yasaktır. Yasağa uymayanların etkinlikteki oy hakları ellerinden alınacaktır. Eğer etiket listesine eklenmek istiyorsanız bu konuya mesaj atıp, beni etiketleyerek bu yöndeki talebinizi bildirmelisiniz.

@destere @xemrexxx @sürgünüm @takas @denizz19 @ABAY_06 @OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Maskeli Fedai @*Dream* @papuleoo @halukerogluFOX @eros @Bully @-KADİR- @Hafız @cevaa @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem- @batuhankaralar @china_shangai @Ahmad @AlemTo @RevaN @Almila @sokak sanati @Billy Kane @beyazsoy @38AhmetKK @emreemreu @yatutarsa @HachiKo @darksaal @hayret bi şey @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT @kvp-medya @RüzgarGülü @legolas9900 @Harunnn60 @gözlemci @S.G.A.T. @EnveR

kara para aşk
bende özledim
sbsv

Sana Bir Sır Vereceğim
Galip Derviş
Kara Para Aşk

• Kara Para Aşk
  • Galip Derviş
  • Ben de Özledim

Kara Para Aşk
Ben de Özledim
Sana Bir Sır Vereceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...