2014 En Favori Dizi 2014 | 2. Tur | A Grubu

Hangi üç dizi üçüncü tura yükselsin?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 28 60.9%
  • Karadayı | ATV

Oy: 33 71.7%
  • Doksanlar | ATV

Oy: 13 28.3%
  • Benim Hala Umudum Var | Star & Fox

Oy: 13 28.3%
  • Çalıkuşu | Kanal D

Oy: 19 41.3%

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
En Favori Dizi 2014'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor...

İlk turda toplam 10 grupta onlarca dizi arasından 40 tanesi ikinci tura yükselmeyi başardı. Bu turda toplam 8 tane grup olacak ve her gruptan üçer dizi üçüncü tura yani son 24 içerisine kalacak.

A Grubu Adayları:

Kurtlar Vadisi Pusu

Karadayı

Doksanlar

Benim Hala Umudum Var

Çalıkuşu

Önemli Not: Etkinlik duyuru konusunda etkinlik etiket listesi için başvurular açıldı ve isteyenlerin adı yazdırıldı. Bunun dışında üyelerin kişi etiketleyerek, üye profiline yazarak ya da özel mesaj göndererek herhangi bir dizi için oy istemesi kesinlikle yasaktır. Yasağa uymayanların etkinlikteki oy hakları ellerinden alınacaktır. Eğer etiket listesine eklenmek istiyorsanız bu konuya mesaj atıp, beni etiketleyerek bu yöndeki talebinizi bildirmelisiniz.

@destere @xemrexxx @sürgünüm @takas @denizz19 @ABAY_06 @OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Maskeli Fedai @*Dream* @papuleoo @halukerogluFOX @eros @Bully @-KADİR- @Hafız @cevaa @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem- @batuhankaralar @china_shangai @Ahmad @AlemTo @RevaN @Almila @sokak sanati @Billy Kane @beyazsoy @38AhmetKK @emreemreu @yatutarsa @HachiKo @darksaal @hayret bi şey @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT @kvp-medya @RüzgarGülü @legolas9900 @Harunnn60 @gözlemci @S.G.A.T.

Kurtlar Vadisi Pusu
Çalıkuşu
Karadayı

1-kurtlar vadisi bu sezonu kötüydü kabul ediyorum ama herzaman söylüyoruz kötü reytingleri bile iddalı dizilere fark atıyor 11 12 reytinge kötü diyoruz bunuda unutmayın 🙂🙂

2-karadayı: nekadar durgun senaryosu olsada zevkle izlediğim az dizilerden birisi

3-:çalı kuşu:izlemedim ama 3. oy olarak çalı kuşuna veriyorum senaryosu iyiydi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...