Finali merak ediyorum ben
Finalde görecegiz KVP mi Karadayi mi
Çekişmeli geçecekmerak etmeyin Kurtlar Vadisi Pusu şampiyon olacak.
merak etmeyin Kurtlar Vadisi Pusu şampiyon olacak.
Senin oyun KVP mi?
Senin oyun KVP mi?
aga sen bu karadayıyı gözünde fazla büyüttün he vadinin yanında karadayı nedir ki 10 yıllık fenomen bağımlısı olduğumuz dizi hiçbi vadici karadayıya atmaz boşuna sorma konu vadiyse karadayı maradayı falan takmayız kusura bakma finalde de şampiyon KURTLAR VADİSİ olur inşallah
Aynen aga imzamı atarım karadayı nedir vadi karşısındaaga sen bu karadayıyı gözünde fazla büyüttün he vadinin yanında karadayı nedir ki 10 yıllık fenomen bağımlısı olduğumuz dizi hiçbi vadici karadayıya atmaz boşuna sorma konu vadiyse karadayı maradayı falan takmayız kusura bakma finalde de şampiyon KURTLAR VADİSİ olur inşallah
Aynen aga imzamı atarım karadayı nedir vadi karşısında
Vadi karşısında karadayı nedir diyorum ve demeye devam edeceğim bunu bilmek için karadayıyı izlemek gerekmiyorIzlemedigin bir dizi icin "karadayi nedir ki" yazabiliyorsan sözün bittigi yerdeyiz demektir.
yav şimdi vadiyle karadayıyı düşman yapacaksınız hey Allah ım komedi resmen
Aynen agayav şimdi vadiyle karadayıyı düşman yapacaksınız hey Allah ım komedi resmen
aga vadi 10.yılını geçirdi ve tüm haftalar en çok izlenen dizi oldu mükemmel bölümler izletti bence 2013 in açık ara 1 numarasıdır yeni diziler içinde de açık ara karadayıdır tartışmasız
Sonuc olarak Favori Dizi 2013 seciyoruz ve 2013'e damga vurmus dizi Karadayi'dir. KVP 10 yildir ayakta o ayri konu ama 2013'e damga vuran dizi Karadayi bence
O günler yakin gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?