8-8'den 14-8'e
Laf mı soktun sen şimdi?Fake üyelik alıp oy vermek serbestmi?
Laf mı soktun sen şimdi?
Benim ''tazıcan'' adı bir üye olmadığımı, o fake hesabı kötü amaçlar için açmadığımı anlaman için ne gerekiyor? Admin IP'lerimize baksa ya da bana veya tazıcan'a IP Ban atsa da bir şey değişmez. Benim bu sitede farklı bir üyeliğim yok.Hayır tazıcan, senin fake' inde aktif. Çift nick diyelim.
Benim ''tazıcan'' adı bir üye olmadığımı, o fake hesabı kötü amaçlar için açmadığımı anlaman için ne gerekiyor? Admin IP'lerimize baksa ya da bana veya tazıcan'a IP Ban atsa da bir şey değişmez. Benim bu sitede farklı bir üyeliğim yok.
İl olarak; Türkçeye bu kadar dikkat eden birinin ''tazıcan'' gibi, kimse kusura bakmasın ama banel ve on yaşındaki çocuk nick'i kullanmasını bekliyorsun. İkincisi tazıcan kim, nedir, forumda ne yapar, ne eder, hiçbirini bilmiyorum. Tazıcan umurumda bile değil. Fakat biri de sana istemediğin ve olmadığın hatta yapmadığın bir şeyi ''Sen yaptın!'' diye başına kaksa sen de ona karşı cephe alırsın. Değil mi?Bunun ip ile ne alakası var. Ben 12 yıldan fazla süredir bilgisayar kullanıyorum, farklı ip alma filan çok zor şeyler değil. Ben senin üye olduğun anda yazdığın mesajla anladım, yani ilk mesajında. Sen hayır desende fikrim değişmeyecek. Sen değilim diyorsan değilsindir, uzatmanın anlamı yok.Sandığının aksine tazıcan' ı seviyorum ben, yanlış anlama.
Yok yok tazıcan iyi çocuktur. O da Türkçe' ye çok dikkat eder senin gibi. Ayrıca 12 yaşında değil, daha büyük.İl olarak; Türkçeye bu kadar dikkat eden birinin ''tazıcan'' gibi, kimse kusura bakmasın ama banel ve on yaşındaki çocuk nick'i kullanmasını bekliyorsun. İkincisi tazıcan kim, nedir, forumda ne yapar, ne eder, hiçbirini bilmiyorum. Tazıcan umurumda bile değil. Fakat biri de sana istemediğin ve olmadığın hatta yapmadığın bir şeyi ''Sen yaptın!'' diye başına kaksa sen de ona karşı cephe alırsın. Değil mi?
Bence o da senin gibi dikkat ediyor ki Türkçeye, ''Türkçeye'' kelimesinin ''Türkçe'ye'' şeklinde yazılmayacağını bilmiyor.Yok yok tazıcan iyi çocuktur. O da Türkçe' ye çok dikkat eder senin gibi. Ayrıca 12 yaşında değil, daha büyük.
Geniş Aile ile alıp veremediğini ne anlamıyorum. Nesini beğenmiyorsunuz? Papatyam gibi, hâlen küçük ilkokul çocuklarına hitab eden diziler mi sizin tercihiniz?Genis aile 14 oldu.
Papatyam bir sürpiz yapar diyordum ama Genis Aile alir diyorum simdi.
Genis Aile'nin fanlarini tebrikliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?