2011 En Favori Dizi 2011 Çeyrek Final: Öyle Bir Geçer Zaman Ki vs Behzat Ç

Hangi dizi yarı finale çıksın ?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevdiğim 2 dizi aynı grupta olmuş.
Gönlüm Behzat Ç.'den yana.

Şimdi adminim bu anket olmuş mu,ne alaka bu 2 dizi. Birini izleyen çok büyük olasılıkla diğerini hiç izlemiyordur,sağlıklı değerlendirme yapmak çok zor,sonucun internet fenomeni Behzat Ç çıkacağı şimdiden belli bence...

Kurada öyle çıktı. Fazla kafaya takmaya gerek yok.

Öyle Bir Gecer Zaman Ki

Biri en iyi drama dizisi, diğeri ise en iyi polisiye dizisi benim gözümde. İkisi de yarı finalde olmayı hakediyor bana göre. Oyumun hangisinin olacağına daha sonra karar vereceğim

Durum berabere... Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye verdim oyumu ve beraberliği sağladım: 3-3 Bana göre en iyi etki yapan ve 2010-2011'in en iyi dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki... Durum 3-3.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye oy verdim, çünkü; dizi, Hanımın Çiftliği gibi ninelerin izlediği dizilerden değil. İnternet âleminde de izleyeni bol. Behzat Ç baba dizisi. Gençlerin ya da çocukların çok izleyebildiği bir dizi de değil. Behzat Ç 1-2 sezonluk bir dizi.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de eski bir dizi olmasına rağmen mantık hatası çok çok az. Muhteşem Yüzyıl gibi, hatta Hanımın Çiftliği gibi bir dizi değil. Her karakter kendi özgü çok iyi oynuyor. Ama yönetmeni için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bu diziyi Aşk-ı Memnu'nun yönetmeni gibi bir yönetmene verseler bu dizi neler yapar neler... Diziyi harcıyorlar bu durumda. İnternet'te ve burada gördüğüm kadarıyla daha şimdiden izleyen sayısı azalıyor. Müthiş bir izleyici kitlesine sahipti bu dizi, hâlâ da sahip. Fakat bu durumu değerlendirmeli. Yoksa hâli ''Canan'' dizisine döner. Bir de şu Aras olayı. Bir oyuncunun bu kadar dışarıda olması insanları televizyondan çeker. Sadece o mu? Dizide Ali Kaptan, Caroline, nadir olsa Cemile de habire dizi hakkında tüyolar veriyor. İzleyen gittikçe aşağıya gidiyor. Bunlara dikkat etmeliler bence.
Behzat Ç'ye gelince... Dizinin psikopat polis hâlinde, ne idüğü belirsiz bir şekilde izlemesi yerine farklı duyguların katılması da müthiş oldu. Senaryo iyi gidiyor son bölümlerde. Ama bana öyle geliyor ki; bu diziyi de Arka Sokaklar'a çevirip, sosyal paylaşım sitelerinde komediye vurulup, ciddi forum âlemlerinde küfür yiyen bir dizi hâline gelecek. İstemem ben de bunu ama bu diziyi iki sezondan fazla uzatmak... Çok yanlış olur bence. Güzel bir dizi, harcanmamalı, tadında bırakılmalı. Şimdilik bu kadar, dizide pek de hata yok, umarım böyle sürer, teşekkürler.

Oyum Öyle bir geçer zaman ki ye ama seçmek çok zor oldu ikiside harika benim gözümde.

Bu oylama böyle kalirsa Yari Finale gececek olan dizi: Öyle Bir Gecer Zaman Ki.

Oylamanın bitmesine az kaldı. Yaklaşık 2 saat 20 dakika... 9-6. Öyle Bir Geçer Zaman Ki rahat geçer. En güçlü dizilerden olan Behzat Ç.'yi geçer. Ama Geniş Aileci çok olduğundan " Muhteşem Yüzyıl" , " Öyle Bir Geçer Zaman Ki " gibi diziler değil miladını çoktan doldurmuş olan " Geniş Aile " dizisi şampiyon olur ve bu sitenin anketlerinin kalitesi azalır.

Son 11 dakika ve galip " ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ " ( Last 11 minutes and winner Time that passes )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...