Hhahaa Aaa tabi heyecanı düşmesin büyük finalin ayollTamam kullandım Yıldız Tilbe dedimsen sonuçları niye gizledin heyecan yaratmaya çalışıyorsun
Sen de Acun gibi oldun şu andaHhahaa Aaa tabi heyecanı düşmesin büyük finalin ayoll
Bende forumda survivor suna suna dişi acun oldukSen de Acun gibi oldun şu anda
Acun bir yolunu bulur ama sen bulabilecek misin bakalımBende forumda survivor suna suna dişi acun oldukAma ikimizinde Survivorları son demlerini yaşıyor Acun ile birlikte yakında işsiz kalacaz
Son bir atışlık sezonum kaldı oda All StarAcun bir yolunu bulur ama sen bulabilecek misin bakalım
Yeni formatlar lazım sizeSon bir atışlık sezonum kaldı oda All StarBir yolunu arıyorum bende Acun ile telefonlaşıp bir yolunu düşünüyoruz İkimizde şuan All Starlara sarıldık
Aaa teşekkür ederimŞarkı olarak baktığımızda ikisi de muhteşem eserler ama Delikanlım benim için daha ön planda belki ama 90'lar etkinliği düzenleniyorsa bunu ya Tarkan, ya da Sezen Aksu'nun kazanması gerekiyor.
Sezen Aksu - Tutuklu
Tebrikler @Çiğdem- . Muhteşem yönettin etkinliği. Muhtemelen forumda en çok emek verilerek yapılan etkinlik oldu. Büyük takdir hak ediyorsun. Bence süresiz "En Favori Sunucu" etiketi de verilmeli@Harunnn60 @Yiğitt
Anketlerde böyle özellik varmış, yeni keşf ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?