En Favori 90'lar Şarkısı | Büyük Final

Hangi Şarkı En Favori 90'lar Şarkısı Seçilsin ?

• Yıldız Tilbe - Delikanlım

Oy: 21 67.7%
  • Sezen Aksu - Tutuklu

Oy: 10 32.3%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
İki efsane finale kalmış, çok da iyi olmuş.

Delikanlım dedim.

Beklediğim final. Kim kazanırsa kazansın sonuçtan memnun olacağım.

Sezen Aksu ile Yıldız Tilbe finalde. Hele 25 yıllık küslüklerinin ardından barıştıkları şu günlerde iki şarkıcının şarkıları finale çıkması, forum adına da son derece ilginç oldu.

"Söz yazarlığı ve besteci kimliğiyle kim daha iyi" derseniz, "Sezen Aksu" derim. Sezen Aksu'nun eserlerini piyasadan çek, piyasa boşluğa düşer. Çok eser bıraktı çünkü piyasaya. "Hangisi şarkıları daha iyi yorumluyor" derseniz, "Yıldız Tilbe" derim. O kadar iyi sesi var ki, o sesi tokat gibi vuruyor insanın yüzüne. Canlı performansını daha da çok beğeniyorum. Canlı söylediği performansları daha başka.

En sevdiğim şarkı tarzı da, yavaş gidip nakarat kısmında tokat gibi vuran, duygudan duyguya sokan şarkılar. Bu şarkı da Yıldız Tilbe'nin "Delikanlım" şarkısı. İşte bu yüzden "Yıldız Tilbe - Delikanlım" diyorum.

Yıldız Tilbe - Delikanlım

Acun bir yolunu bulur ama sen bulabilecek misin bakalım
Son bir atışlık sezonum kaldı oda All Star
Bir yolunu arıyorum bende Acun ile telefonlaşıp bir yolunu düşünüyoruz İkimizde şuan All Starlara sarıldık

Şarkı olarak baktığımızda ikisi de muhteşem eserler ama Delikanlım benim için daha ön planda belki ama 90'lar etkinliği düzenleniyorsa bunu ya Tarkan, ya da Sezen Aksu'nun kazanması gerekiyor.

Sezen Aksu - Tutuklu

Tebrikler @Çiğdem- . Muhteşem yönettin etkinliği. Muhtemelen forumda en çok emek verilerek yapılan etkinlik oldu. Büyük takdir hak ediyorsun. Bence süresiz "En Favori Sunucu" etiketi de verilmeli
@Harunnn60 @Yiğitt

Anketlerde böyle özellik varmış, yeni keşf ettim

Aaa teşekkür ederim
Eksiklerimiz vardır 10 yılı ele almak tercihleri belirlemek çok zordu herkesin müzik zevki farklı şu olmalıydı bu olmalıydı görüşü illaki olur Hele MS den çok iyi gözlemledik zaten müzik zevklerinin baya farklı oldunu

Katılımınız için ben tşşk ederim