En Favori 90'lar Şarkısı tüm hızıyla devam ediyor 180 şarkıdan 27 şarkıya düştük
Bu tur da 6 grup sizlerle olacak
Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm
şebnemi unutmayalım @Dosi @vadikızı @S.G.A.T. @Forumdash @sokak sanati @Harunnn60 @dreamy @Halef @eskici @gözlemci @xemrexxx
En Favori 90'lar Şarkısı tüm hızıyla devam ediyor 180 şarkıdan 27 şarkıya düştük
Bu tur da 6 grup sizlerle olacak
Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm
Sebnem Paker - Dinle
Ahmet Kaya - Beni Vur
Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşı
şebnemi unutmayalım @Dosi @vadikızı @S.G.A.T. @Forumdash @sokak sanati @Harunnn60 @dreamy @Halef @eskici @gözlemci @xemrexxx
Ben oyunu kullandım bileşebnemi unutmayalım @Dosi @vadikızı @S.G.A.T. @Forumdash @sokak sanati @Harunnn60 @dreamy @Halef @eskici @gözlemci @xemrexxx
Zor grup 😱 başka bir gün oy kullanacağımşebnemi unutmayalım @Dosi @vadikızı @S.G.A.T. @Forumdash @sokak sanati @Harunnn60 @dreamy @Halef @eskici @gözlemci @xemrexxx
bu ihanetini asla unutmayacağımMurat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm
Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşı
içine ettin olayın iki oy verme hakkın vardı niye tek oy kullanıyorsunkiResimdeki Gözyaşı
takipteyim bir şebnem deme varya isveçi başına yıkarımZor grup 😱 başka bir gün oy kullanacağım
bu ihanetini asla unutmayacağımdur bende diğer şebnemi yakayımda gör
içine ettin olayın iki oy verme hakkın vardı niye tek oy kullanıyorsunkiklavyen sürçmüştür kesin @Çiğdem- e söyleyelim sana bir oy hakkı daha tanısın şebnemi unutmuşsun
takipteyim bir şebnem deme varya isveçi başına yıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?