gaga kendiside seviyordur şebnemi bana iyilik olsun diye günahını bile vermeztanımazmıyım kırk yıllık haini)
@Harunnn60 tamamen senin için verdiğini söylüyor bilemiyorum cnm hala güvenin yok ona
gaga kendiside seviyordur şebnemi bana iyilik olsun diye günahını bile vermeztanımazmıyım kırk yıllık haini)
@Harunnn60 tamamen senin için verdiğini söylüyor bilemiyorum cnm hala güvenin yok ona
Yedi başlı yılangaga kendiside seviyordur şebnemi bana iyilik olsun diye günahını bile vermeztanımazmıyım kırk yıllık haini)
yalandan kim ölmüş hep öyle diyor? ama denilene bakma sen içi pis adamın
gerçekleri söylüyorum bende yalan olmaz hogatha şahidimdir bugüne kadar tek bir yalanıma rastlayan olmadı dahaYedi başlı yılan
Doğrun var mı acabayalandan kim ölmüş hep öyle diyor? ama denilene bakma sen içi pis adamın
gerçekleri söylüyorum bende yalan olmaz hogatha şahidimdir bugüne kadar tek bir yalanıma rastlayan olmadı daha
Doğrun var mı acaba
Eşitlik yapa yapa 4.tura kadar geldi orada helvasını kavururuz artık ama başarı elde etti yeteryalandan kim ölmüş hep öyle diyor? ama denilene bakma sen içi pis adamın
gerçekleri söylüyorum bende yalan olmaz hogatha şahidimdir bugüne kadar tek bir yalanıma rastlayan olmadı daha
Sen Ölü Geyik yorumuma bakfinalde bir bakmışsınki senin sandalyenin hiçbir şarkısı yok, ama şebnem varne muhteşem bişey olur o günü halay çekerek kutlayacağım
daha oraya geçeceğim bende izledim site biraz sıkıntılıydı ama izlemeyi başardım yaniSen Ölü Geyik yorumuma bak
Ve yeni film önerdim orayada bak
İzlediğim yer sürekli ç arpı işareti verip durduruyordu filmi baştan başlatıyordumdaha oraya geçeceğim bende izledim site biraz sıkıntılıydı ama izlemeyi başardım yani
zaten bir çok sitede kaldırmışlar bulabildiğimizde problemliydiİzlediğim yer sürekli ç arpı işareti verip durduruyordu filmi baştan başlatıyordum
90'a çakmışsın oyu.Sebnem Paker - Dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?