En Favori 90'lar Şarkısı tüm hızıyla devam ediyor 180 şarkıdan 66 şarkıya düştük
Bu tur da 12 grup sizlerle olacak
Müslüm GÜrses - Hangimiz Sevmedik
Kumarcı karısı Binnaz buraya kadarmış cnmSertab Erener - Sakin Ol
Ciguli - Binnaz
bak bu guruba sandalye koysaydın kesin oy verecektim @Çiğdem- çünkü oy verecek bir üçüncü isim bulamadım ama gidip sandalyeni benim favorilerimin bol olduğu guruplara koymuşsun birde oy bekliyorsun daha çok beklersin
jürileri halktan seçseydin böyle olmazdı gittin nerde entel dantel jüri bulduysan topladın buraya halkın adamı ciguli nasıl kazansın bu şartlarda?Kumarcı karısı Binnaz buraya kadarmış cnm
Ciguliye senden başka @Halef @serhatt kullanmısjürileri hjalktan seçseydin böyle olmazdı gittin nerde entel dantel jüri bulduysan topladın buraya halkın adamı ciguli nasıl kazansın bu şartlarda?@Yiğitt le @Harunnn60 kime oy verdi acaba? balık kesin baştan kokmuştur)
Ciguli ne be, biz sosyeteler tanımayız öyle isimleri.jürileri halktan seçseydin böyle olmazdı gittin nerde entel dantel jüri bulduysan topladın buraya halkın adamı ciguli nasıl kazansın bu şartlarda?@Yiğitt le @Harunnn60 kime oy verdi acaba? balık kesin baştan kokmuştur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?