- Reaksiyon puanı
- 54,005
- Puanı
- 1,060
Yukarıdaki mesaja En Favori Üye’yi dahil etmediysen sürpriz etkinlikler yolda o zaman süperEn Favori Üye’yi yaptık ya2024’ü ilk bahardan önce olmaz
Yukarıdaki mesaja En Favori Üye’yi dahil etmediysen sürpriz etkinlikler yolda o zaman süperEn Favori Üye’yi yaptık ya2024’ü ilk bahardan önce olmaz
Dur o işe el atacağım. Benim yetkim yetmez ama şimdi doğru adrese teslim edeceğim. Nihayet yok etme kararı aldınfark ettim foruma geldiğim ilk günde beri konuya yeni davet edişinizBeğeni atarım elbet
666 kaldırmayı unutmuşum aceleyle tekrar değişim yapsam sorun olur mu ?
konuya şöyle bir baktım da. En favori şarkı etkinliğinde en fazla yürüten ben olmuşumYukarıdaki mesaja En Favori Üye’yi dahil etmediysen sürpriz etkinlikler yolda o zaman süper
Kırılmadık rekor bırakmadın yeterDur o işe el atacağım. Benim yetkim yetmez ama şimdi doğru adrese teslim edeceğim. Nihayet yok etme kararı aldın
------
konuya şöyle bir baktım da. En favori şarkı etkinliğinde en fazla yürüten ben olmuşumbu sene ile egale ettim herkesi
Takım tutar gibi yani.Her türlü İrem Derici saflarındayız.
Özellikle çabalamadık. Kaçıp gitmeseydin rekor sendeydiKırılmadık rekor bırakmadın yeter
Tam bir istikrar abidesisin maşallah
Anlamadım ne demek istedin bu mesajla?Arada kaynatırım dedim tutmadı
Daha iyi bir şekilde dönebilmem için kaçıp gitmem gerekiyorduTakım tutar gibi yani.
Şarkıya değil şarkıcıya bakacaksın?
Özellikle çabalamadık. Kaçıp gitmeseydin rekor sendeydibu da senin yüzünden
Çok düşüncelisin sağolAnlamadım ne demek istedin bu mesajla?
------
Daha iyi bir şekilde dönebilmem için kaçıp gitmem gerekiyordu
Bir de rekorları kır diye gittim hep seni düşündüğümden
Gerçekten mi anlamadın mı ?Anlamadım ne demek istedin bu mesajla?
İrem Derici her türlü iyi bir şarkıcı. Özellikle Mest Ol albümünün hepsini dinliyorum. Keşke aynı tarz mest ol 2 diye bir şey çıkarsa da dinlesek. ❤️Takım tutar gibi yani.
Şarkıya değil şarkıcıya bakacaksın?
ÖyleyimdirÇok düşüncelisin sağol
Doğru düzgün bir klip çekseydi eklenebilirdi ama fan hesabının videosuyla olmaz maalesefGerçekten mi anlamadın mı ?
Mustafa Sandal - İki tas çorba
etkinliğe eklenmesini söylüyordum olmadı onun için yazmıştım
O zaman final adayım buAbudik gubidik rap şarkılar olmasın da 1.
Ne rahmetli diyorsun deniz kardeşime harbi fanatikti az şarkılarını söylemedi. Banı kalkınca gelir 1-2 klip çeker bize
Konuya beğenim nerde 😱 sen kaçırmazdınProgramı sanki eskiden Rihanna sever karşim @bugraxx sunuyordu diye hatırlıyorum vay be günler yıllar ne çabuk geçiyor
Güzel etkinlik @Dosi bakalım kim kazanacak
Ne rahmetli diyorsun deniz kardeşime harbi fanatikti az şarkılarını söylemedi. Banı kalkınca gelir 1-2 klip çeker bize
Konu açacağım da süreklli bildirim geliyorKonuya beğenim nerde 😱 sen kaçırmazdın
sohbetler durulsun öyle açKonu açacağım da süreklli bildirim geliyor
Deniz'i severim banı açılınca isteriz bir şarkıProg0ramı sanki eskiden Rihanna sever karşim @bugraxx sunuyordu diye hatırlıyorum vay be günler yıllar ne çabuk geçiyor
Güzel etkinlik @Dosi bakalım kim kazanacak
TAbi tabi deniz gelsin yeterDeniz'i severim banı açılınca isteriz bir şarkı
Konuya beğenide alalımForumun en sevdiğim etkinliği, kolay gelsin. Eksik şarkı aklıma gelirse eklerim.@Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?