En sevdiğim anket etkinliği bu olabilir. Turları şimdiden bekliyorum.
2020 senesinde çıkmış olan tüm hit parçaların, yerli şarkıların en iyisi seçilecek özetleEtkinliğin detaylarını öğrenebilir miyim hiç bir fikrim yok ta
Anladım o zaman beni muaf tutun çünkü yeni müzikleri takip etmiyorum😉2020 senesinde çıkmış olan tüm hit parçaların, yerli şarkıların en iyisi seçilecek özetle@Dosi
Peki. Etiketten silerimAnladım o zaman beni muaf tutun çünkü yeni müzikleri takip etmiyorum😉
Ne zaman istersen.Bizde alınmaca gücenmece yok ama olurda eşitlik olup artık oy veren kalmazsa kapını çalarım
------
@eskici listede varmıydın bilmiyorum. Bildirim gelmediyse de ekleyeyim
Gelmemiş, ekleBizde alınmaca gücenmece yok ama olurda eşitlik olup artık oy veren kalmazsa kapını çalarım
------
@eskici listede varmıydın bilmiyorum. Bildirim gelmediyse de ekleyeyim
TamamdırEkledim çoktan
Konuya bak etiket listesi
@Tolstoyevski bana tüm listeyi verdiği anTamamdırne zaman başlıyor
Çabuk başlatın özledik@Tolstoyevski bana tüm listeyi verdiği anen erken yarın gece 'A Pazartesi/Salı
En Favori Şarkı 2021'i hemen Ocak ayında başlatacağımÇabuk başlatın özledik
Merakla bekliyoruzEn Favori Şarkı 2021'i hemen Ocak ayında başlatacağım@MasacRE
Herkes etkinlik yaptı sıra gelmedi buna
Gece kuşu gece çalışır o yüzden bu gece elinde olur kaba taslak hali ama yarına da sarkarsa haşlama@Tolstoyevski bana tüm listeyi verdiği anen erken yarın gece 'A Pazartesi/Salı
Sarkmasın bir zahmet. Daha onu kesip biçecemGece kuşu gece çalışır o yüzden bu gece elinde olur kaba taslak hali ama yarına da sarkarsa haşlama
Kaza bela @Çiğdem in göre kavga kafa koparma tekme yumruk adam yakma oluymuş
Bu konu üzerinde herhangi bir tasarrufum olmadı, zamanı gelince bakarız...@MEnes yok mu desteklediğin bir şarkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?