1 oy ile elendiUslanmıyor Bu burada olmalıydı.
Kalbim Tatilde. Geçen yazın en eğlenceli şarkısıydı ve hala da sık sık aynı tadı alarak dinlerim.
Ben de Yoluma Giderim de Sezen Aksu'nun son yıllardaki en iyi şarkısı ama yine de yarı final yeterli bir başarıydı.
Ben yarın oylarım o yüzden bilmiyorum kim öndeKazananın konusunu şimdiden hazır edebilirim. Burdan dönmez artık@Tolstoyevski
Konuyu hazır ettim bileBen yarın oylarım o yüzden bilmiyorum kim önde
Kafamıza vurmana gerek yoktuSezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim
Kopyala yapıştır yapınca böyle çıktı. Ben de değiştirmeye gerek duymadım şampiyonu haykırmak adınaKafamıza vurmana gerek yoktu
Senin yüzünden Zeynep Bastık elendi 😡 Bir kaç üye nedense oy kullanmadı ve yarışmanın kaderini etkiledi :/Kopyala yapıştır yapınca böyle çıktı. Ben de değiştirmeye gerek duymadım şampiyonu haykırmak adına
Zeynep Bastık'ın elenmesine ben de üzüldüm yaSenin yüzünden Zeynep Bastık elendi 😡 Bir kaç üye nedense oy kullanmadı ve yarışmanın kaderini etkiledi :/
Şampiyonun konusu çoktan hazır. Süreyi formalite bekliyoruz
Fazladan etiket falanda yapmayacağım. Bu tabloda gerek yok
Şuan kazanan o olurdu eğer oyunu ona verseydin. Resmen senin suçun 😡Zeynep Bastık'ın elenmesine ben de üzüldüm yaO konuya girerken Uslanmıyor Bu oylayacağım diyerek girmiştim aslında ama dedim son kez bir dinleyeyim şarkıları. Dinleyince Sezen Aksu'ya geçiş yaptımBir de eşitlik varmış, kendi oyumla elemiş oldum resmen Zeynep Bastık'ı
Ben de hep yenilirim normalde, bırak da bir kez kazanayımŞuan kazanan o olurdu eğer oyunu ona verseydin. Resmen senin suçun 😡
Ben zaten alışkınım erkinliklerimde yenilgiye
Cennetten Çiçek favorim değildi kiBen de hep yenilirim normalde, bırak da bir kez kazanayımCennetten Çiçek'in yarı finale kadar gelmesi yeter sana zaten
Uslanmıyor Bu muydu favorinCennetten Çiçek favorim değildi ki
Neyse olan oldu
Final turlarında en iyisi oydu yoksa Hasbelkader kazansa sevinirdimUslanmıyor Bu muydu favorin
Doğru bir de o vardı, neyse ki senin Bilal'i teker teker eledik her turdaFinal turlarında en iyisi oydu yoksa Hasbelkader kazansa sevinirdim
Onunda 1 oya ihtiyacı vardı ve xemrexxx oy kullanmamıştı ama bende çok üstelemedimDoğru bir de o vardı, neyse ki senin Bilal'i teker teker eledik her turda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?