DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,414
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Yaramızda Kalsın tam senin bayılacağın bir şarkı gibi gelirdi bana hep. Nasıl sevmedin hayret ediyorumOlurda Aya ve Yaramızda Kalsın başa baş giderse haber edin oy kullanayımMerve rahat önde olursa gerek yok kullanmama
Yok Yok ve Aya tur atlamasın yeter. Merve'yi seviyorum ama bu parçası hayran olduğum bir şarkı değil fakat Aya'dan kat ve kat daha iyi
Murda'yı severim ama şarkıya gıcığım. 1oy ile Ziynet'i yendi
Uzun süre dinlemedim. Fazla sarmadı ama iyi şarkıdır. Finali alırsa üzülmemYaramızda Kalsın tam senin bayılacağın bir şarkı gibi gelirdi bana hep. Nasıl sevmedin hayret ediyorum
Senden tekrar dinlemeni talep ediyorum o zaman. Hatta mümkünse gece geç vakitlerde efkarlanınca dinle, o zaman etkisi daha da artacaktırUzun süre dinlemedim. Fazla sarmadı ama iyi şarkıdır. Finali alırsa üzülmem
Çok dinledim ilk çıktığındaSenden tekrar dinlemeni talep ediyorum o zaman. Hatta mümkünse gece geç vakitlerde efkarlanınca dinle, o zaman etkisi daha da artacaktır
İyi sıkıntılı olursa oylama senin oyunu alırız o zamanÇok dinledim ilk çıktığındaya zaten oyum ona gidecek eğer başabaş giderse. Finalde Buray olursa işler değişir
Ferideciler bile Buray'a oy vermişİyi sıkıntılı olursa oylama senin oyunu alırız o zamanBenim de gönlümden Tac Mahal-Yaramızda Kalsın finali geçiyor, inşallah öyle olur
Burda bile hainlik.. @Sherlock Aya dururken Yaramızda Kalsın'ı tercih eden insanla iletişim kesilmeli..Yaramızda Kalsın tam senin bayılacağın bir şarkı gibi gelirdi bana hep. Nasıl sevmedin hayret ediyorum
Aycan'ım elendi zatenHangi tarafa oy versem ve hanginizi satsam acaba, keyiflendim bak şimdi. Müthiş bir hainlik fırsatı.@MasacRE
Ağla kütük, Yaramızda Kalsın'ı şampiyon yapacağızBurda bile hainlik.. @Sherlock Aya dururken Yaramızda Kalsın'ı tercih eden insanla iletişim kesilmeli..
Bizi satıp Ersin yoldaşıyla olan bu kütük herifi satmalısın tabi ki Şerlok beyciğimHangi tarafa oy versem ve hanginizi satsam acaba, keyiflendim bak şimdi. Müthiş bir hainlik fırsatı.@MasacRE
Kütük dostumdan kütük herif oldum demek paramparçayım..Ağla kütük, Yaramızda Kalsın'ı şampiyon yapacağız
Bizi satıp Ersin yoldaşıyla olan bu kütük herifi satmalısın tabi ki Şerlok beyciğim
Sen zaten her zaman en az benim kadar kütüktün. Adını sonradan koyduk sadeceKütük dostumdan kütük herif oldum demek paramparçayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?