Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,629 Reaksiyon puanı 126,444 Puanı 1,060 Yaş 34 Konum Giresun 17 Mayıs 2020 #21 izel hande musti göksel emre
sokak sanati Emekli Katılım 23 Şubat 2013 Mesajlar 86,472 Reaksiyon puanı 58,385 Puanı 1,060 18 Mayıs 2020 #22 Ayşe Hatun Ersay Üner (Işaretlememişim Kaan +1 yaparsın toplarken) Göksel İrem Derici iyice Sertaç Ortaç şarkıları yapmaya başlamış.s.s Reactions: Bully
Ayşe Hatun Ersay Üner (Işaretlememişim Kaan +1 yaparsın toplarken) Göksel İrem Derici iyice Sertaç Ortaç şarkıları yapmaya başlamış.s.s
Bully Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 87,441 Reaksiyon puanı 65,461 Puanı 1,060 18 Mayıs 2020 #23 sokak sanati' Alıntı: Ayşe Hatun Ersay Üner (Işaretlememişim Kaan +1 yaparsın toplarken) Göksel İrem Derici iyice Sertaç Ortaç şarkıları yapmaya başlamış.s.s Genişletmek için tıkla ... Oy değiştirmeyi böyle durumlar için açabilirim. İşaretle hadi Ersay'ın bu şarkısı çok güzel ya, 1 oy daha alsa İremle beraber üst tura çıkar. Yazık olmaz umarım. ss Reactions: sokak sanati
sokak sanati' Alıntı: Ayşe Hatun Ersay Üner (Işaretlememişim Kaan +1 yaparsın toplarken) Göksel İrem Derici iyice Sertaç Ortaç şarkıları yapmaya başlamış.s.s Genişletmek için tıkla ... Oy değiştirmeyi böyle durumlar için açabilirim. İşaretle hadi Ersay'ın bu şarkısı çok güzel ya, 1 oy daha alsa İremle beraber üst tura çıkar. Yazık olmaz umarım. ss
sokak sanati Emekli Katılım 23 Şubat 2013 Mesajlar 86,472 Reaksiyon puanı 58,385 Puanı 1,060 18 Mayıs 2020 #24 Bully' Alıntı: Oy değiştirmeyi böyle durumlar için açabilirim. İşaretle hadi Ersay'ın bu şarkısı çok güzel ya, 1 oy daha alsa İremle beraber üst tura çıkar. Yazık olmaz umarım. ss Genişletmek için tıkla ... Zaten bende beğendim. Garantiye alsınlar diye işaretledim. Reactions: Bully
Bully' Alıntı: Oy değiştirmeyi böyle durumlar için açabilirim. İşaretle hadi Ersay'ın bu şarkısı çok güzel ya, 1 oy daha alsa İremle beraber üst tura çıkar. Yazık olmaz umarım. ss Genişletmek için tıkla ... Zaten bende beğendim. Garantiye alsınlar diye işaretledim.