Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Son oyu vermek ve kazananı belirlemek bana nasip oldu Öncelikle finalde başka şarkıları beklerdim. Öpücem şarkısı finali haketmiyor. İlla Simge olunacaksa Ben Bazen bana göre kat ve kat daha iyi bir şarkı diğerine göre. @Sherlock ilede paylaşmıştım bu düşüncemi Mabel Matiz'i ilkkez Öyle Kolaysa şarkısıyla tanımıştım ve en sevdiğim şarkısıda bu oldu, haliyle foruma girdiğimde final başlığını görünce oy kullanmasam olmazdı. [USER=85782]@MasacRE[/USER] Forum galiba güzellere daha fazla önem veriyor çünkü oy oranı çok çok fazlaydı o etkinlikte Galiba bu yaz baya aktiflik azalmış.Forumun belkide tarihinde en durgun yaz ayı oluyor.
Son oyu vermek ve kazananı belirlemek bana nasip oldu
Öncelikle finalde başka şarkıları beklerdim. Öpücem şarkısı finali haketmiyor. İlla Simge olunacaksa Ben Bazen bana göre kat ve kat daha iyi bir şarkı diğerine göre. @Sherlock ilede paylaşmıştım bu düşüncemi
Mabel Matiz'i ilkkez Öyle Kolaysa şarkısıyla tanımıştım ve en sevdiğim şarkısıda bu oldu, haliyle foruma girdiğimde final başlığını görünce oy kullanmasam olmazdı. [USER=85782]@MasacRE[/USER]
Forum galiba güzellere daha fazla önem veriyor çünkü oy oranı çok çok fazlaydı o etkinlikte Galiba bu yaz baya aktiflik azalmış.Forumun belkide tarihinde en durgun yaz ayı oluyor.