Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aaa lşmdi şöyle bişi var sevdiğin bir şarkıcının genelde tuttuğun şarkısı elenip diğeri finale kalınca bir heves kaçma oluyor geçen yıl Manifestoyu tuutyordum mesala Sezenin diğer şarkısı kalmıştı ama Öpücem daha büyük bir hit ve daha enerjik bir şarkı Ben Bazen den daha çok seviyorum ben tabi MS den şunu anladık kı herkesin zevki başka aynı şarkıyı herkes dinliyor ama birisi 10 veriyorkan diğeri 1 veriyor aynı şeyi duyuyoruz ama herkesin kulağı aynı yorumlamıyor Sılanın yoklunda dediğin gibi biraz farklı şarkıcılar çıktı mesala Mabel şampiyon oldu ama belkide Sıla olsaydı finale bile Mabel çıkamamış olucaktı değişik isim görmek açısından iyi oldu sadece ama kim hak ediyorsada o kazansın sonucta üyeler oyluyor kendileri seçiyor Aaa tşşkler çok öne çıkan isimler olmadından dengeli ve bir çok kişinin kazanmaya yakın olduğu bir yıldı kafadan şu kazanır denilemiyordu o açıdan çok güzel geçti bencede
Aaa lşmdi şöyle bişi var sevdiğin bir şarkıcının genelde tuttuğun şarkısı elenip diğeri finale kalınca bir heves kaçma oluyor geçen yıl Manifestoyu tuutyordum mesala Sezenin diğer şarkısı kalmıştı ama Öpücem daha büyük bir hit ve daha enerjik bir şarkı Ben Bazen den daha çok seviyorum ben tabi MS den şunu anladık kı herkesin zevki başka aynı şarkıyı herkes dinliyor ama birisi 10 veriyorkan diğeri 1 veriyor aynı şeyi duyuyoruz ama herkesin kulağı aynı yorumlamıyor Sılanın yoklunda dediğin gibi biraz farklı şarkıcılar çıktı mesala Mabel şampiyon oldu ama belkide Sıla olsaydı finale bile Mabel çıkamamış olucaktı değişik isim görmek açısından iyi oldu sadece ama kim hak ediyorsada o kazansın sonucta üyeler oyluyor kendileri seçiyor
Aaa tşşkler çok öne çıkan isimler olmadından dengeli ve bir çok kişinin kazanmaya yakın olduğu bir yıldı kafadan şu kazanır denilemiyordu o açıdan çok güzel geçti bencede