Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bip bip , miş miş , arılar vızır vızır kamera gibi saçmalıklardan sonra hareketli şarkılarıda bu albümde toparlandı bence tek kelimeyle aynı şeyi söylemiyor artık Merveninde Vuracak şarkısını beğendim ama Öpücek ile eşlesince elendi ama inş oda cıvıltmadan devam eder Bizim mahallenin kızları genelde bizde toplanırdı Reelde kızlarla iç içeyim zaten benim ecünnü kıstasım ünlü olanlar altın kural o Şu şarkı pijama günlerimizin efsanesidir hala [USER=88624]@serhatt[/USER] [USER=86229]@xBUGRAx[/USER] [USER=86493]@xemrexxx[/USER][MEDIA=youtube]sekvjCjK5ow[/MEDIA]
Bip bip , miş miş , arılar vızır vızır kamera gibi saçmalıklardan sonra hareketli şarkılarıda bu albümde toparlandı bence tek kelimeyle aynı şeyi söylemiyor artık Merveninde Vuracak şarkısını beğendim ama Öpücek ile eşlesince elendi ama inş oda cıvıltmadan devam eder
Bizim mahallenin kızları genelde bizde toplanırdı Reelde kızlarla iç içeyim zaten benim ecünnü kıstasım ünlü olanlar altın kural o Şu şarkı pijama günlerimizin efsanesidir hala [USER=88624]@serhatt[/USER] [USER=86229]@xBUGRAx[/USER] [USER=86493]@xemrexxx[/USER]
[MEDIA=youtube]sekvjCjK5ow[/MEDIA]