Konuya cevap cer

Fav10.net'in gelenekselleşen etkinliklerinden birisi olan En Favori Şarkı'nın 2018 sezonunun sonuna gelindi.

Haftalardır süren oylamalar sonucunda 2018'in en iyi şarkıları sizlerin oylarıyla belirlendi.

Özetle En Favori Şarkı 2018

Kazanan : Mabel Matiz - Öyle Kolaysa 

Finalist :  Simge - Öpücem 

Yarı Finalistler:  Simge - Ben Bazen , Merve Özbey - Vuracak 

Çeyrek Finalistler : Hande Yener - Beni Sev , Hande Ünsal - Seni Sever Miydim? , Aleyna Tilki ft. Emrah Karaduman - Yalnız Çiçek , Manuş Baba - Bu Havada Gidilmez , Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum  , Emrah Karaduman ft. Derya Uluğ - Sürgün Aşkımız  , Tarkan - Çok Ağladım  , Mabel Matiz - Sarmaşık  

4.Turda Elenenler:  Mustafa Sandal ft. Eypio - Reset , Mor Ve Ötesi - Sultan-ı Yegah  , Oğuzhan Koç - Takdir-i İlahi  , Emrah Karaduman ft. Aleyna Tilki - Dipsiz Kuyum , Mabel Matiz - A Canım , Gökhan Türkmen - Lafügüzaf , Edis - Roman  , Buray - Deli Divane , Oğuzhan Koç - Beni İyi Sanıyorlar , Edis - Yalan , Nazan Öncel ft. Manuş Baba - Kimler Gelmiş  , Gülşen - Delikanlım

En Favori Şarkı Tarihi

2011'in Kazananı: Model - Değmesin Ellerimiz

2011'in Finalisti: Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer

2012'nin Kazananı: Sıla - Yoruldum

2012'nin Finalisti: Mustafa Ceceli - Es

2013'ün Kazananı: Sıla - Aslan Gibi

2013'ün Finalisti: İrem Derici - Sevgi Olsun Taştan Olsun

2014'ün Kazananı: İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine

2014'ün Finalisti: Sıla - Vaziyetler

2015'in Kazananı: Gülşen - Bangır Bangır

2015'in Finalisti: Sıla - Hediye

2016'ın Kazananı: Sıla- Afitap 

2016'ın Finalisti : Simge - Yankı

2017'in Kazananı Sıla - Yan Benimle 

2017'in Finalisti Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan  

2018'in Kazananı Mabel Matiz - Öyle Kolaysa 

2018'in Finalisti Simge - Öpücem

Final oylamasında Mabel Matiz - Öyle Kolaysa  ve Simge - Öpücem  50.0% ile berabere kaldılar . Kural gereği eşitlik halinde önceki tura bakılır . Mabel Matiz Yarı Final de oy fazlasıyla şampiyonluğunu ilan etti.  2017 etkinliğini Sıla da eşitlik halinde kazanmıştı . Son iki yıldır kazananlar önceki tur  oylarıyla şampiyonluğu sırtlıyor ilginç bir ayrıntı .

İşte 2018'in En Favori Şarkısı:

[MEDIA=youtube]qUsE49lUQUY[/MEDIA]