2015 En Favori Şarkı 2015 | 4.Tur | D Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayy olsun o kendisini haklamış ama seni suçlu ilan etmiş
İşte ben senin saf olduğunu bildiğim için onun yalanına inanacağını biliyordum.
destere olayları çarpıtıyor Musti'ye bilerek oy atmadı bekle kanıtlayacam sana diğer grupta.

İşte ben senin saf olduğunu bildiğim için onun yalanına inanacağını biliyordum.
destere olayları çarpıtıyor Musti'ye bilerek oy atmadı bekle kanıtlayacam sana diğer grupta.
aaaa bu mesaj ne @destere
görürsün sen zorlamayı şimdi

aslında benim derdim başkaydı şimdi çiğdem den fırsat buldum sandalyeye oy vermedim birazdan forumu basarsa ve o hakta elimizde olursa zorla sandalyeye oy kullanmam için baskı yapar ama şimdi o kısım olmayınca rahatlıkla bahane bulabilirim
kazayla göremedim oğlancığı şimdide iş işten geçmiş yapacak bişey yok falan filan bişeyler söyleriz artık
)

@destere

Ohh foyası çıktı ortaya.
) Bilerek oy vermemiş suçu bana atıyor bir de.

Gerekeni yaparsın artık sen.

Ohh foyası çıktı ortaya.
) Bilerek oy vermemiş suçu bana atıyor bir de.

Gerekeni yaparsın artık sen.
aaa bu arada gerçekten kazayla görmemişim yalanını söylemiş plan kurduğu gibi @destere

senide düzeltmiyor diye üstüne atması güzel planmış aslında bu mesaj olmasa kabak senin basına patlardı gerçektende hahaha

Bak bir de şu mesajı var onu da silmiş sonradan.

o zaman şovumu yapayım o grupta birazdan sana bildirim gelir zaten
)

Bizde çareler tükenmez istersem sildiği tüm mesajları geri getiririm.
Yanlış kişiye bulaştı @destere
)

Bak bir de şu mesajı var onu da silmiş sonradan.

Bizde çareler tükenmez istersem sildiği tüm mesajları geri getiririm.
Yanlış kişiye bulaştı @destere
)
o zaman şovumu yapayım o grupta birazdan sana bildirim gelir zaten
)

aaa şov yapıcakmış birde @destere aa bakalım geldiğinde neler yumurtlayacak durumu nasıl düzelticek yada hiçmi konuya girmeyecek emrakla bekliyorum

sen şimdi @Bully nin dediklerine inandınmı yani ? şimdi bully senin saf olduğunu iddia etti hemen bunu ispat etmek için üstüste uyduruk iki mesaj gösterdi sana sende hemen inandın
aslında burda bully i nerdeyse haklı çıkardın diyeceğim ama dilim varmıyor sana saf diyemem kıyamam yani

o mesajları benim yazdığıma dair en ufk bir delil varmı ? yok öylesine bir mesaj yazmış alıntı gibi göstermiş sonrada peşinde destere bunları yazdıda sildi diye iddiasını güçlendirmek istemiş
kim olsa bunlara kanmaz ama sen hemen kandın allah seni kahretmesin ne diyim
)

aaaa savunma şimdi @Bully a geçti

birinizden birinizin suçlu olduğu ortaya çıakrsa iyi olur yoksa ikinizinde kafasında oklavamı geçiririm haksızlık olmasın diye

bak @Çiğdem- sen yokken @Bully nin hakkında yazıp sonra sildiği mesajı görüyormusun ? burda senin hakkında yazıpta sonradan sildiği mesaj aynen duruyor ?

@Bully bu mesajı tekrar buraya getireceğimi akıl edemedi şimdi kazdığı tuzağa kendisi düştü artık onu senin oklavanın insafına bırakıyorum

aslında bir çok böyle hakkında yazdığı sonra sildiği mesaj var ama şimdi o kadar pis şeyler söylemişki hepsini tekrar buraya koymadım ben utandım valla o kadar pis şeyler söylemişki

aaaa savunma şimdi @Bully a geçti

birinizden birinizin suçlu olduğu ortaya çıakrsa iyi olur yoksa ikinizinde kafasında oklavamı geçiririm haksızlık olmasın diye
@destere mesajları silmişsin ama bir mesajına yaptığım alıntı duruyor, orada çok fena faka bastın.
) Maşallah çirkeflik de dizboyu.

@Çiğdem- kendimi savunmayacam çünkü sen gerçeği biliyorsun.
Bunca zamanlık hukukumuz var benim yalan konuşmayacağımı bilirsin ama @destere her türlü hile, hurda, çirkefliğe başvurabilecek bir tip bence.
) destere'yi üzmemek için bana inandığını burada söylemeyeceksin tabii ki ama özelden söyleyebilirsin tabii.

aaaaaaaaaaaa @Bully bune ayollll 😵😵😵

Bully dedi:
ben çiğdemi iki dakikada kandırırım hatta öyle mesajlar yazarımki senin yazdığını zanneder
çok saftirik bir kız, zaten çiğdemden nefret ediyorum umarım evde kalırda turşunu kurarlar ? bu yüzden seninlede arasını açacağım nasıl olsa senden başka talibi yok senlede arası bozulursa kızkurusuna döner morarır gider kızacağız allah hogathayı kahrı perişan etsin

@destere güldürdün ama keşke kendi tarzınla uydurmasaydın mesajı biraz beni taklit etmeyi deneseydin.
Bu mesajın sadece saftirik kısmına katılıyorum diğer hiçbir kelimesiyle zerre alakam yok senin elinden çıktığı çok açık.
) Hogatha nedir kimdir onu bile bilmem.

@Çiğdem- sen de ne halin varsa gör be sonunda destere'ye kalırsın inşallah pis cadı seni.

o sözleri işte @Çiğdem- forumda değilken söylüyorsun o yüzden kız senin asıl tarzının bu olduğunu bir türlü öğrenemedi ama ben sadettin teksooooyyy! gerçekleri bir bir ortaya çıkarmaya devam edeceğim
@Çiğdem- inde gerçekleri duymaya hakkı var

aaaa kafamı karıştırdınız iyice ben yatıyorum asıl ben sizlerle uğraşamam

iyi geceler hadi çocuklar ayrıca musticiler daha konuya akın etmemişler 1.bile olabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...