2015 En Favori Şarkı 2015 | 4.Tur | D Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
55,115
Puanı
1,060
En Favori Şarkı 2015, 4. turuyla devam ediyor.

4. turlarda her gruptan en fazla 2 şarkıya oy verilecek ve en çok oy alan ilk 2 şarkı çeyrek finale yükselerek finale bir adım daha yaklaşmış olacak.

Oylama 4 gün sürecektir.

İşte 4. tur D grubu adayları:

Mustafa Sandal - Ben Olsaydım

Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum

Güliz Ayla - Bahsetmem Lazım

Mabel Matiz - Gel

ülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum

mabel matil gel

Mabel Matiz - Gel

Ben Olsaydım
Gel

1. Güliz Ayla - Bahsetmem Lazım
  2. Mabel Matiz - Gel

Mabel Matiz - Gel

@Bully sandalyeyi tıklayacağıma yanlış şarkıcı tıklamışım :) bir zahmet onu düzeltebilirmiyiz şimdi @Çiğdem- kasten oy vermediğimi zannedecek :)

@Bully sandalyeyi tıklayacağıma yanlış şarkıcı tıklamışım :) bir zahmet onu düzeltebilirmiyiz şimdi @Çiğdem- kasten oy vermediğimi zannedecek :)
Düzeltemem üzgünüm, o hakkı 1 kereliğine verdim geçende, her seferinde veremem. :)

Beni Çiğdem'in önüne attığını da fark etmedim sanma neyse o gelince ben gerçekleri açıklarım kendisine, zaten diğer grupta yazdığın mesajlar duruyor. :)

Düzeltemem üzgünüm, o hakkı 1 kereliğine verdim geçende, her seferinde veremem. :)

Beni Çiğdem'in önüne attığını da fark etmedim sanma neyse o gelince ben gerçekleri açıklarım kendisine, zaten diğer grupta yazdığın mesajlar duruyor. :)

@Çiğdem- görüyormusun bully nin yaptığını? benden önce kırk kişiye oylarını düzeltme hakkı verdi :) ama sıra sandalyeye gelince @Bully bana düzeltme şansı vermiyor ? ? tanı işte arkadaşım dediğin kişiler ne kadar hain çıkıyor gör bunları :))

@Çiğdem- görüyormusun bully nin yaptığını? benden önce kırk kişiye oylarını düzeltme hakkı verdi :) ama sıra sandalyeye gelince @Bully bana düzeltme şansı vermiyor ? ? tanı işte arkadaşım dediğin kişiler ne kadar hain çıkıyor gör bunları :))
Çiğdem saftır gelir gelmez inanır şimdi bu dediklerine. :F Neyse senin Musti'ye neler dediğini görünce kaçacak delik arayacaksın. :))

Çiğdem saftır gelir gelmez inanır şimdi bu dediklerine. :F Neyse senin Musti'ye neler dediğini görünce kaçacak delik arayacaksın. :))
hangi mesajları diyorsun ? ben herhangi bir mesaj yazmadım aleyhte ? :)

birde @Çiğdem- e saftirik demişsin :) bunuda not edeyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...