Teşekkür ederiz.
Ona normalde vermezdim ama sonra düzgün düşününceTeşekkür ederiz.Yalın'a da oy vermişsin Sıla'ya daha bir kanım ısındı şimdi.
Düzgün düşününce Benimki'nin hak ettiğini anladın tabii eyvallah.Ona normalde vermezdim ama sonra düzgün düşününce
laf aramızda ekleyememen iyi olmuş hogatha duymasınMaalesef ekleyemiyoruz, başta kullanacaktın sağlık olsun diyelim ikinci turda unutmazsın artık inşallah.
Mustafa Sandal'a oy verecektin hani @Çiğdem- e sözün vardı?Gelince oklavasını kafana geçirir artık.
aaa evet iyiki hatırlattın banada @Bully yanı 2.turda 2 musti parçasınıda destekliceksin ceza sana @destere
Çok güvenme bence sen destere'ye yine yan çizebilir.aaa evet iyiki hatırlattın banada @Bully yanı 2.turda 2 musti parçasınıda destekliceksin ceza sana @destere
çok kaliteli 2 parçamız var ikiside çok iyi yerlere gelecek bu etkinlikte inş biriside final görür umarım ben olsaydım 1.turun en zor grubundan en yüksek oyları alarak çıktı kadere bakta bu gurubun iyi şarkılarından iki şarkıda iyi yerlere gelecek umarım
- Mustafa Sandal - Kadere Bak
- Mabel Matiz - Gel
- Serdar Ortaç ft. Otilia - Balım
- Mustafa Ceceli - İlle de Aşk
- Mabel Matiz - Sarışın
- Gökhan Özen - Mis
hahahah aa bu gurupta öyle oldu gerçekten kızlar sınıfta kaldı bu grupta benim listemde6 taneden bir tane bile kız şarkıcı seçemedinmi? doldurömuşsun torbaya parlakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?