Bitti geç kaldınbende orda gülşen dedim biraz önce ordadamı oylama bitti ?
Bitti geç kaldınbende orda gülşen dedim biraz önce ordadamı oylama bitti ?
finalde kimseye oy vermiyorum protesto ediyorumBitti geç kaldın
bugün günlerden perşembe nasıl gün bitmeden oylama bitti peki ?Oylamamız Pazartesi başladı ve 4 gün sürdüğü için Perşembe bitiriyoruz.
denizz19, Pazartesi 11:43 DüzenleRapor Et - Pazartesi açış saatim bubugün günlerden perşembe nasıl gün bitmeden oylama bitti peki ?
İsyan ediyorsun he yapıcak bişey yokfinalde kimseye oy vermiyorum protesto ediyorum
açış saatine göre hesaplanmazki pazartesi açarsın perşembe gün bitiminde sona erer dersin öyle gramı milimi hesaplanan süremi olurdenizz19, Pazartesi 11:43 DüzenleRapor Et - Pazartesi açış saatim buYani tam 4 gün süresi dolmuş bile.
Her seferinde aynı yöntemi kullandım destere.açış saatine göre hesaplanmazki pazartesi açarsın perşembe gün bitiminde sona erer dersin öyle gramı milimi hesaplanan süremi olur)
kurallardan haberim yoktu bu seferlik benim oyum geçerli sayılmalıHer seferinde aynı yöntemi kullandım destere.Eğer aksi bir durum varsa @OzaN açıklama yapar zaten bana. Yarışma kuralları Ozan tarafından belirleniyor.
benim konum nereye gitti ? şansız penguenin başına neler geldiİsyan ediyorsun he yapıcak bişey yok
Dilersen oyunu finalde kullanabilirsin. O oylama geçti artık.kurallardan haberim yoktu bu seferlik benim oyum geçerli sayılmalı
benim konum nereye gitti ? şansız penguenin başına neler geldi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?