Ben de Gülşen demek isterdim, yarı finalde iki şarkısına da oy verdik.gülşen diyorum
Finale çıkamadı.
Ben de Gülşen demek isterdim, yarı finalde iki şarkısına da oy verdik.gülşen diyorum
sanki @denizz19 bize habermi verdi konu biterken güncelleme yapıyor daha atleti fistanı giyip dışarı çıkalım derken bir bakıyoruz otobüs kaçmışGülşen'in şarkısı yokki
en azından oy verebilmişsin sen ben oy bile veremedim deniz karambole getirdi işiBen de Gülşen demek isterdim, yarı finalde iki şarkısına da oy verdik.
Finale çıkamadı.
aynen dest bence de gülşengülşen diyorum
ya benim adım neden yok bu tür toplu mesaj gönderimlerinde ?? yaa inanamıyorum @xemrexxx bile var ! ŞAKA GİBİ ??
Zorundayım, zorundasın.. Hangi yolun sonundasın.. Belki de.. Sakladığın bişi var ? ha @denizz19@destere yapabileceğim bir şey yok. Hiçbir şarkıya garezim yok neticedeGülşen için ben de üzüldüm yani İrem Derici yerine o yer alabilirdi bence. Ama oy kullanan üyelerimiz sonuçta çıkan her sonuca boyun egmek zorundayım zorundayız
yaaa demek öyle yapıyor @destere.. Yine vermicem ki@deniz19 un işleri bunlar oyunu gülşene verecek arkadaşları etiketlemiyor
@ahmetbayramm denizi dinleme bana bak sen@ahmetbayramm ilk zamanda oy kullananlar için etiketleme yaptım genel oy kullanan o isimler cunkuöyle bir amacım yok yani destereye bakma sen
benim anlayamadığım ? forumumuzda bayaa Gülşen ci olduğu halde nasıl Finale çıkamadığı ???? @denizz19 bi bilgin var mı ?irem dericiye versen nolurki amaç gülşeni birinci yapmaktı irem birderibirkemikden banane
Sıla - Sevgin Olsun Taştan Olsun.Direk kime verdiğini yazabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?