2024 En Favori Üye 2024 Başlıyor!

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,161
Puanı
1,060
13 yıldır forumumuzda devam eden ve her yıl büyük ilgi gören, forumun efsane etkinliği 'En Favori Üye' 2024 başlıyor!

Kısa bir süre sonra başlayacak etkinlikte 45 üye yarışacak, aralarından biri ''En Favori Üye'' ünvanını kazanacak. 2024 yılında en az 210 mesaj yazmış olanlar listede yer alacaktır (Kriterlerler için Enler listesi baz alınmıştır).

Son katıldığı 3 oylamada birinci olan Dosi artık oylamalarda bulunmayacak.

En Favori Üye etkinliğinde daha önce birincilik ve ikincilik kazanan üyelerimiz şöyle;

2010: @Neferet (İkinci @şirin)
2011: @Neferet (İkinci @Fks14)
2012: @xdragxx (İkinci @Fks14)
2013: @darksaal (İkinci @xBUGRAx)
2014: @Yakamoz-Asi (İkinci @darksaal)
2015: @sürgünüm (İkinci @sokak sanati)
2016: @china_shangai (İkinci @Bully)
2017: @mrt-06 (İkinci @Yiğitt)
2018: @xBUGRAx (ikinci @Çiğdem )
2019: @Doğu
2020: @Dosi (ikinci @Sherlock )
2021: @Dosi ve @Tolstoyevski (iki kazanan oldu)
2022: @12.Adam (ikinci @Sherlock )
2023: @Dosi (ikinci @Yakamoz-Asi )

2024 En Favori Üye etkinliğine katılımlarınızı bekliyor, oylamayla ilgili bilinmesi gereken kurallara da göz atmanızı tavsiye ediyoruz:
  • Kendinize oy kullanabilirsiniz.
  • Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
  • Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
  • Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.
  • Konularda oy verdiğiniz kişiler ve nedeni dışında başka mesaj yazılmamasını istiyoruz.
Ankette oylanacak 45 üye:

1. 12.Adam
  2. ahmetbey
  3. Alemdar
  4. Angelica
  5. Aserat
  6. batuhankaralar
  7. bazinga
  8. BerzzAnn
  9. BesaleT
  10. Bully
  11. cokiyitvci
  12. Dante
  13. Damien Duff
  14. dreamy
  15. Emre Ozansoy
  16. EmreCan
  17. emreemreu
  18. Felon
  19. Gizmen
  20. Hazem
  21. Hobbit
  22. HollyDemon ☾☆
  23. kerem
  24. MasacRE
  25. Maskeli Fedai
  26. MEnes
  27. mesmeso
  28. mrt-06
  29. Mr.At
  30. offensive
  31. ozmoturk
  32. ömer karataş
  33. phoebebuffay
  34. Royal_Highness
  35. RüzgarGülü
  36. serhatt
  37. S.G.A.T.
  38. soo
  39. tekin
  40. The_Erinch
  41. tifosi12345
  42. togi.shahbazi
  43. xemrexxx
  44. Yakamoz-Asi
  45. Zeyno

Etiket listesi:

@Dosi çok hızlısın maşallah, hani birkaç güne açacaktın konuyu? :A

Forumda birçok yarışma kazandım ama En Favori Üye nasip olmadı. Koleksiyondaki tek eksik o, bakalım eksik parça tamamlanacak mı :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
@Dosi çok hızlısın maşallah, hani birkaç güne açacaktın konuyu? :A

Forumda birçok yarışma kazandım ama En Favori Üye nasip olmadı. Koleksiyondaki tek eksik o, bakalım eksik parça tamamlanacak mı :A
Yeni haftaya ilgilenecek çok konu olsun istemiyorum. Konu hazırdı zaten. Aradan çıksın dedim :A
Ben öyle pat diye beklenmedik anlarda açmayı severim :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Yeni haftaya ilgilenecek çok konu olsun istemiyorum. Konu hazırdı zaten. Aradan çıksın dedim :A
Ben öyle pat diye beklenmedik anlarda açmayı severim :A
Yeni haftada açacağın konular var doğru :A

Hazırlıkları da kısa sürede yapmışsın :A

Aynen senin dediklerin ve yaptıkların farklı olabiliyor :A Sürprizler ve beklenmedik şeyler senin işin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yeni haftada açacağın konular var doğru :A

Hazırlıkları da kısa sürede yapmışsın :A

Aynen senin dediklerin ve yaptıkların farklı olabiliyor :A Sürprizler ve beklenmedik şeyler senin işin :A

Ayrıca bu konu şubat sonu gelecekti ama @bazinga benim etiketi imha edince beklemenin bir anlamı kalmamıştı. Havalı havalı daha bir kaç ay dolanacaktım ne güzel :A bununla ikidir etiket hevesimi kursağımda bırakıyor :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Bully
Ayrıca bu konu şubat sonu gelecekti ama @bazinga benim etiketi imha edince beklemenin bir anlamı kalmamıştı. Havalı havalı daha bir kaç ay dolanacaktım ne güzel :A bununla ikidir etiket hevesimi kursağımda bırakıyor :A
Nasip işte. Etiket gitti ama co-adminlik geldi olaya böyle bakmak gerek :A

Listeye baktım da ilk turlar bile zorlu geçecek gibi. Şu ana kadarki en sert En Favori Üye olacak belli :A

• Güldürdün
Nasip işte. Etiket gitti ama co-adminlik geldi olaya böyle bakmak gerek :A

Listeye baktım da ilk turlar bile zorlu geçecek gibi. Şu ana kadarki en sert En Favori Üye olacak belli :A
Geçen seferkide sertti. Kaosu eksik olmadı malum :A
Aday az olduğu için evet ilk turda bile zor geçecektir.

• Güldürdün
Kaos olarak önceki yıllarda da fazlası vardı :A

Aday sayısı en az En Favori Üye olacak büyük ihtimalle? :A Sert derken bunu kastettim.
ilk adaylığımda final turlarına gelip kaosun alasını yaşamıştım o ayrı :A Ben daha çok yürüttüğüm seneleri baz almıştım :A

Her senenin kendine göre zorluğu var.
Ben ve banlı üyeleri çıkarınca sayı eksildi haliyle :A

• Güldürdün
ilk adaylığımda final turlarına gelip kaosun alasını yaşamıştım o ayrı :A Ben daha çok yürüttüğüm seneleri baz almıştım :A

Her senenin kendine göre zorluğu var.
Ben ve banlı üyeleri çıkarınca sayı eksildi haliyle :A
Bu sene olmaz umarım kaos :A Yürüttüğün zaman da ayrı bir zor olur, sorumluluk sende sonuçta.

Her senenin kendine göre zorluğu var elbet. Banlanan üyeler oldu yapacak bir şey yok :A Onlarsız yola devam :A

• Güldürdün
GHRXwquWEAAqS8W.jpg

Haydii bakalım bu aralar baya oy verir olduk hayırlısı olsun forumca :)
aklımda yenilere oy vermek var kim kazanırsa da sevinirim :)

bu sefer de kalıcı mı olacak acep ?
Kalıcı olacak derken?
Bu birine rütbe verme etkinliği değil.
2024 senesinde sana göre en öne çıkan isim kim onları seçeceksin. Herkesin kendine göre kriterleri oluyor oylarken.
Kimi konu açmalara, kimi yorum yapmalara kimi de sevdiği arkadaşlarını oylamayı tercih ediyor.

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
@DarkLegenD ne yapayım yeterli mesajın yokmuş :A
O kadar konulara etiket edip durduk. Sohbet etseydin sende olurdun listede :A
Aynen @DarkLegenD aktifsin bir de aslında, bu da forumda aktif olup mesaj yazmayan üyelere ders olsun :A
Hiç mi utanmıyorsunuz? :A Şampiyonluğumu çaldınız resmen... Tüm hazırlıklarımı yapmıştım; yapacağım reklam, kullanacağım slogan, tehdit edeceğim aman yani oy isteyeceğim üyelerin listesi bile belliydi. :A Fav10 bana bir şampiyonluk borçlu maalesef. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully