Zamanla alışacağız artık yoldaşım, yenilik iyidir.Yeni dizayna alışamadım kutucuk içinde kutucuk var.Gönderiyi iki kere göndermemin sebebi bu
Zamanla alışacağız artık yoldaşım, yenilik iyidir.Yeni dizayna alışamadım kutucuk içinde kutucuk var.Gönderiyi iki kere göndermemin sebebi bu
Öncekine o kadar alıştım ki, yenisi çok farklı geldi birden gözüme ama olumlu bir tarafı var.Şöyle ki yanlış yazdığım kelimeyi silmek istediğimde cümle siliniyordu(bir ara sık sık bu sorunu yaşamıştım) şimdi yaşamıyorum.Sen önceki sürümde bunu yaşıyor muydun?Zamanla alışacağız artık yoldaşım, yenilik iyidir.
Yok, bu tip bir sorun yaşamamıştım ben ama senin adına sevindim düzeldiyse.Öncekine o kadar alıştım ki, yenisi çok farklı geldi birden gözüme ama olumlu bir tarafı var.Şöyle ki yanlış yazdığım kelimeyi silmek istediğimde cümle siliniyordu(bir ara sık sık bu sorunu yaşamıştım) şimdi yaşamıyorum.Sen önceki sürümde bunu yaşıyor muydun?
Keşke hala bu problemi yaşasaydım da forum 2021 model olmayaydı.Yok, bu tip bir sorun yaşamamıştım ben ama senin adına sevindim düzeldiyse.
Ben beğendim bu halini ya, sen de zamanla alışırsın merak etme.Keşke hala bu problemi yaşasaydım da forum 2021 model olmayaydı.
Sohbet muhabbet e baksana seni etiketledim.Ben beğendim bu halini ya, sen de zamanla alışırsın merak etme.
Bakayım.Sohbet muhabbet e baksana seni etiketledim.
Aferin,söz dinle böyleBakayım.
Şu avatarı değiş artıkAferin,söz dinle böyle😘
Bana avatar önerirsen yaparız birşeylerŞu avatarı değiş artık
Şimdilik bunu al ama şu çiçekten kurtul yeterkiBana avatar önerirsen yaparız birşeyler
Bu tam olarak beni yansıtmıyor
Çiçek mi yansıtıyor?Bu tam olarak beni yansıtmıyor
Hayır n'olamaz,Yapamazsın.Çiçek mi yansıtıyor?
Senin yüzünden artık bu çiceği kullanmayacağım. Senle özdeşleşti artık
Değiştir ya :SHayır n'olamaz,Yapamazsın.
Fair play ruhunda güzel bir dostluk eşleşmesi oldu, kazanmak da kaybetmek de ekip işidir nihayetinde ve durumdan memnunum bu yüzden. Düşüncelerimiz karşılıklı, etkinliğin sonunda kazanan dostluk olacak en önemlisi bu. @Dosi de @The_Erinch de bu dostluk mesajına dahil ediyorum, kazanan dostluk olsun.Yarı finalin bu tarafında ise elensem dahi üzülmeyeceğim bir kura, bir rakibim var. Forumda en çok ortak noktamın bulunduğu üyelerden birisi @Tolstoyevski, çok sevdiğim bir arkadaşım, bir dostum... Bir yandan kendisi ile rakip olduğum için üzülüyorum, bir yandan da yarı finalde çok sevdiğim bir insanla eşleştiğim için mutluyum çünkü elensem dahi üzülmeyeceğim. O yüzden bir kez daha dostluk kazansın diyorum...
Dostluğumuzun nişanesi olarak kendisine aşağıdaki aygıtı hediye etmek istiyorum, hep ortak fotoğraflarımızı mı paylaşacağız... ⚒ @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 93317
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?