2020 En Favori Üye 2020 | 2. Tur | 7. Grup

Hangi 4 üye üst tura yükselsin?

• MasacRE

Oy: 23 65.7%
  • anniegrant

Oy: 11 31.4%
  • Sherlock

Oy: 32 91.4%
  • Yiğit

Oy: 28 80.0%
  • Forumdash

Oy: 20 57.1%
  • -potterhead-

Oy: 3 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 92556

Utku beyciğim ile birbirimize rakip olmuşuz... @MasacRE
Yoldaşlarımı birbirine düşüren bu kura çekimini kat i surette eleştiri oku yağmuruna tutuyorum... Aaah ah... @MasacRE
Birlikte tur atlarlarsa sıkıntı yok
olmazsa Müslüm Gürses mod on olur
@Sherlock
2. turda birbirimize rakip olmak çok da dert değil, beraberce üst tura çıkarız Şerlok beyciğimle şimdi ama sonraki turlar sıkıntı
Koskoca süper moderatörle aşık atabilmem mümkün değil, öyle bir eşleşmede beni ezip geçer Şerlok beyciğim

Yoldaşlarımı birbirine düşüren bu kura çekimini kat i surette eleştiri oku yağmuruna tutuyorum... Aaah ah... @MasacRE
Birlikte tur atlarlarsa sıkıntı yok
olmazsa Müslüm Gürses mod on olur
@Sherlock

Bu kurayı kesin @Tolstoyevski çekmiştir, adamın UEFA’da kura çeken kel gibi bir eli var. Ne çekse kaos, ne çekse ölüm grubu oluyor.
Bu yüzden adaşıma katılıyorum, yalnız kendisi de @Dosi ile aynı gruba düşmüş. Gerçekten elinin ayarı yok, kendisi söz konusuyken bile yok.

Utku beyciğim merak etmeyin. Kazanırsak da beraber, kaybedersek de beraber kazanmış sayılırız... Üst tura çıkan para ödülünü (kaç milyon dolardı @bazinga?
) yoldaşları ile kendi arasında bölüştürür.

Bu arada Hainli Fedai kazanırsa bir kuruş dahi vermeyecekmiş, Diyarbakır’a köprü yaptıracakmış. Duyum aldım... @Maskeli Fedai

Kuraya karışmam dedikçe bana inat eşleşmeler oluyor sanki

Yine dillendirecem ama Kıvanç'ı da yedi @Tolstoyevski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...