2020 En Favori Üye 2020 | 2. Tur | 1. Grup

Hangi 4 Üye Üst Tura Yükselsin?

• Kerem

Oy: 21 65.6%
  • Gözlemci

Oy: 9 28.1%
  • Haluk792

Oy: 16 50.0%
  • Emreemreu

Oy: 26 81.3%
  • MEnes

Oy: 23 71.9%
  • Ahmed

Oy: 10 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,084
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Bir Fav10 klasiği 'En Favori Üye' 2020, ikinci tur oylamaları ile devam ediyor.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
-Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.

- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.

- Eşitlik durumunda önceki tur oylamasına bakılmadan aynı oy oranında olan kişiler birlikte üst tura çıkacaktır .

*Anket süreleri 2 gündür.

Kullandım. Gözlemci forumda uzun süredir yok o sebeple ona oy veremedim.

Bana oy atanlara çok teşekkürler.

Tüm gruplara oylarım tamamlanmış oldu artık.
Eline sağlık @Tolstoyevski
Kanal ortağın ile yine sorunsuz üstesinden gelmişsin

Reactions: Tolstoyevski
Tüm gruplara oylarım tamamlanmış oldu artık.
Eline sağlık @Tolstoyevski
Kanal ortağın ile yine sorunsuz üstesinden gelmişsin
Asıl senin emeklerine sağlık.
Etkinliği planlayıp yürüten sensin ve mobilden ekstra çaba ve emek oluyor. Birlikte yakalanan ahenkli işbirliğini etkinlik boyunca başarıyla yürütebiliriz umarım.

Reactions: Dosi
Asıl senin emeklerine sağlık.
Etkinliği planlayıp yürüten sensin ve mobilden ekstra çaba ve emek oluyor. Birlikte yakalanan ahengli işbirliğini etkinlik boyunca başarıyla yürütebiliriz umarım.
Var olan bir etkinlikti ama planlama derken, eklenen kural (eşitlik) hangi tur kaç gün vs ve işmizi kolaylaştıracak kademeli aşama ve konu modelini diyorsun galiba
(baya sistemli gidiyormuşum ha
)

Liste kurmak en zoruydu, 4. Turdan itibaren konu açmak daha kolay olur çünkü sayı azaldıkça anket işi kolaylaşıyor.
Erkekler anketi sayesinde sen de iyi hakim oldun etkinliklere

Bully gitmeseydi 3 kişi olacaktık ama 2 kişi yeterliymiş aslında etkinlik için

Evet çok sistematik ve planlı programlı gittiğin için yönetmeni sen oldun ve çok az şey kaldı bizlere o yüzden tekrardan emeklerine sağlık.

Eskiden bir konu açmaya üşenirdim şimdi resmen sistemin kölesi olduk nereden nereye..

Ya işin garibi eski telefonum ekranı daha küçük ve daha uğraştırıcı olmasına rağmen üşenmeden konu açardım ( En Favori Güzel 225 mi ne güzel vardı) açtım hepsini ama sadece 80 aday olan En Favori Güzel Uluslararası bana zor geldi ve @Sherlock ile açtım.
Senle Erkek Oyuncu anketinde yeri geldi kendi hakkımı da sana açtırdım çabuk yoruluyorum diye
tabi sonlarda sende bana bıraktın

Es geçtiğim çok konu var bu ara

Ya yeni telefonuna kıyamıyorsun ya da bıkma eşiğine geldin büyük ihtimalle, ikisinden de biraz vardır ve normaldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...