Dostluk kazanacak, kardeşlik kazanacak, bu turun kaybedeni olmayacakCentilmence, tatlı bir rekabet içine girdik Enes kardeşimle.
Aynen öyle.
Dostluk kazanacak, kardeşlik kazanacak, bu turun kaybedeni olmayacakCentilmence, tatlı bir rekabet içine girdik Enes kardeşimle.
Hahaha gaza gelip fazla uçtun sanki Enes’imAynen öyle.Adeta forumun iki dev ismi karşılaşıyor, bu turun kazananı şampiyon olur zaten. Öylesine büyük iki isimiz Kaan kardeşimle.Bence Çiğdem ikimizi birden üst tura çıkarsın.@Çiğdem-
O zaman ikisinide dene tarafını seçCümleden hiçbir şey anlamadım.
“Bully dedim, kusura bakma Sherlock”
“Bully kusura bakma, Sherlock dedim”
Hangisi?
gardaşını eşekler depsin
Hortlak nörüyongardaşını eşekler depsinzaten bugüne kadar hayırlı bir iş yaptığını gören olmadı yine batırmış ortalığı
boşuna örümüyom gelip içine etmişsin işinHortlak nörüyon
Çatla anamgardaşını eşekler depsinzaten bugüne kadar hayırlı bir iş yaptığını gören olmadı yine batırmış ortalığı
Atanmadım geçici öğretmenlik ama hobi haline dönüştüiyi halt ettin seni öğretmen olarak atayan M.E.B in çatısı çöker umarım
Sen yokken herşey çok değişti , seni şutlarız yine mezarına gerekirseboşuna örümüyom gelip içine etmişsin işinne güzel @Bully i şutlayacaktık daha forumdayken yine ortalığı batırdın birde soruyormusun
oylar gelmeye başladıkça kardeş sayında çoğalıyor yakında çin nüfusunu geçer kardeşlerin sayısı
ben yokken bozulmuş forum zaten çivisi çıkmış forumunAtanmadım geçici öğretmenlik ama hobi haline dönüştüİnşallah çatısı çöker çok haklısın
Sen yokken herşey çok değişti , seni şutlarız yine mezarına gerekirse
Aykkabının tekini falan atayım deme tüm sınıfı bayıltırsın zaten yeni nesil ayakta uyuyorben yokken bozulmuş forum zaten çivisi çıkmış forumunforumu eski haline getirmek bayağı zaman alacakM.E.B ide takdir ettim şimdi haketmeyeni niye öğretmen olarak atasınlarki ayakkabımın tekini herhangi bir sınıfa atsam senden daha çok bilgi aktarır öğrencilere
@Sherlock diyorum yine ve yeniden sebeplerimi detaylı yazmama gerek yok
ilk turlarda yazdığım hala geçerli ama kısa bir özet geçersem:
1 senelik durumu göze alarak, eğlenceli sohbetlerimiz, aktifliğin ve başarılı bulduğum bir üyesin oyüzden bir üst turu hakettiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?