cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,295
- Puanı
- 1,060
Allah razı olsun.@Bully dedim. Ezilmesin gider ayak.
Canımın içi, biricik dostum, kader ortağım, çok teşekkür ediyor ve çok öpüyorum seni.Ara çok açılmış Kaan'cığım çok fark yemesin @Bully dedim.
Eyvallah agam, saolasın.İkiside kesinlikle yarı finali hak ediyor. Oyumu daha önce tanıtığım @Bully 'den yana kullandım. @xBUGRAx zaten arayı açmış onun için kusura bakmayacağını düşünüyorum.
Teşekkür ediyorum Starcı melunum, sen de benim gibi duygusal bakıyorsun.Buğra daha aktif ti ama geçmişteki mazilerden dolayı Bully.
Çok teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için.@xBUGRAx en az bir final hak eden üyelerden bu yılBu tura kadarda destekledim ve hala destekliyorum Bugra turu geçmiş görünüyor oyüzden, Önceki turlarda oldu gibi bir duygusal oyda destek amaçlı burda kullanıcam @Bully şu 1 ayda forumun eski samimiyetini kazanmasında bence etkili oldu tekrar burda görmek güzeldi inş tekrar görürüz zaten forumda çok sevildiğinide bu dereceden bir kez daha anlamış olduk ikinizede başarılar
Çok teşekkür ederim Mehmet'im, desteğini eksik etmedin hiç bugüne kadar.
bende hainlik olmaz tabiki, ben senle @Çiğdem- miyim ki sırtından bıçaklayayım insanlarıBana kıyamayacağını biliyordum.
Düşene tekme atmak sana yakışmazdı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?