Çiğdem'in bu yıl foruma büyük bir katkı sağladığını düşünüyorum, gerek düzenlediği yarışmalarla gerekse yönetimdeki performansıyla. Yönetimdeki performansına ben şahidim zaten, yönetimin aldığı her kararda adaletli ve objektif bir şekilde fikrini belirtiyor. Bunlar dışında zaten çok yakın arkadaşım oldu kendisi.
Arslan Bey ise ben foruma geldiğim dönem ara vermişti, en son geldiği dönemde onunla da çok iyi arkadaş olduğumu düşünüyorum. Kendisi "abim" olur.Yorumlarını okumaktan, karşılıklı konuşmaktan keyif aldığım birisi. Ara vermemiş olsa ve son zamanlardaki performansını bu yıl boyunca sergilemiş olsa belki oyum kendisine gidebilirdi.
Bu şekilde bir kıyaslama yaptım ve @Çiğdem- dedim. Foruma uzun süre ara vermiş olmasına rağmen buralara kadar gelen @Arslan Bey'i (abimi.) de tebrik ederim.
Fenerbahçe, Sevilla'yı elemişti ve çeyrek finale çıkmıştı. @Afet Güçverir ile karşılaştım ve onu geçmem, istemsiz böyle bir hisse kapıldırdı. Turu atlayacağımı düşünmüyordum, 17-16'ydı durum, son dakikalarda 18-17 ile geçmişim. Çok şaşırdım.
Bir sonraki tur Fenerbahçe, Chelsea ile karşılaşmıştı ve çok zor bir rakipti. @Çiğdem- de, Chelsea gibi bir rakip, çok zorlu.
Fenerbahçe'nin çeyrek finale çıkması gibi bir hisse kapılmamı sağlayan forum sakinlerine teşekkür ederim, sağ olun.
@Çiğdem- dedim forum için önemi çok büyük cadının, bir final görmeli artık@Arslan Bey de son aylarda foruma damga vurarak çeyrek finale kadar geldi, onu da bu başarısından ötürü kutluyorum
Canım arkadaşım @Çiğdem- dedim
Neşesi, bitmek bilmeyen güzel enerjisi ve keyifli sohbetiyle forumu ayakta tutan isim kendisi. Emek ve katkıları zaten ortada, çoğu etkinliği o yürütüyor, ms ile forumu canlı tutuyor, yeri geliyor yeni etkinlikler başlatıyor.
İnşallah şampiyon olur, bunu can-ı gönülden istiyorum.
Aaa güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler arkadaşlarBu yıl forumu ayakta tutan benim de birçok yetkimi ve yürüttüğüm görevi kendisine emanet ederek emekli olduğum @Çiğdem- bu yıl finali hak ediyor. Oyum Çiğdem'e.
Ayy sana ilk 2 tur da kullanmıstım sen hiç kullanmıyorsun demeyecem ayollüçüncü turda kime oy vermiştiniz @Çiğdem- @Arslan Bey
ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesteumarım kolkola elenirsiniz lanet olasıcalar
Aaa İdare ettiriyoruz işte ,senin kadar olamayız cnm senin yerin ayrı forumdaBu yıl forumu ayakta tutan benim de birçok yetkimi ve yürüttüğüm görevi kendisine emanet ederek emekli olduğum @Çiğdem- bu yıl finali hak ediyor. Oyum Çiğdem'e.
Ayy sana ilk 2 tur da kullanmıstım sen hiç kullanmıyorsun demeyecem ayollBana hiç oy kullanma bu yıl senin için soğusun yeter ki
Sana gelinim. @Billy Kane i armağan ediyorum bu hareketine karşılıkiki hain arasında @Çiğdem- i seçtim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?