- Reaksiyon puanı
- 29,835
- Puanı
- 1,059
Bayram arası verdik.Oylama biteli 4 gün olmuş, yeni grupları açsana artık kötü co admin @mrt-06
MantıklıBayram arası verdik.Yoksa aklımda.
@Aserat da herhalde bayram dolayısıyla açmadı.MantıklıDizi yarışmasında İçerde'nin birinci olmasını çekemeyen @Aserat ın duyuruyu yapmadığını farkettim geçerken buraya da bir uğrayayım dedim ama bayram arası geçerli bir mazeret
Yabancı dizi de yapacaksınız değil mi bu arada GoT'u bir kez daha birinci yapalım
@Aserat da herhalde bayram dolayısıyla açmadı.
Yabancı da aklımda ama yapacak birkaç kişi lazım örneğin @Harunnn60 ve @Çiğdem-
@Harunnn60 ile ortak olabiliriz oda bayram tatilnideydi geldiğinde konuşuruzMantıklıDizi yarışmasında İçerde'nin birinci olmasını çekemeyen @Aserat ın duyuruyu yapmadığını farkettim geçerken buraya da bir uğrayayım dedim ama bayram arası geçerli bir mazeret
Yabancı dizi de yapacaksınız değil mi bu arada GoT'u bir kez daha birinci yapalım
Yok @Aserat sadece sonucu açıklayacak ona kabul etmiyorum@Aserat da herhalde bayram dolayısıyla açmadı.
Yabancı da aklımda ama yapacak birkaç kişi lazım örneğin @Harunnn60 ve @Çiğdem-
İyi Twdciler olarak girişin bu işe de kendi evinizde mağlup edelim sizi
Şu an mobilim akşama duyuracağım.Yok @Aserat sadece sonucu açıklayacak ona kabul etmiyorum
İyi Twdciler olarak girişin bu işe de kendi evinizde mağlup edelim sizi@Harunnn60
@mrt-06 ile birlik olmuş flashı finale çıakrmıştıkYok @Aserat sadece sonucu açıklayacak ona kabul etmiyorum
İyi Twdciler olarak girişin bu işe de kendi evinizde mağlup edelim sizi@Harunnn60
Twd ile Flash 2.lik için uğraşsın dursun 1. GoT olacak kaçışınız yok@mrt-06 ile birlik olmuş flashı finale çıakrmıştık
bu sefer ipler elimizde olacak @Harunnn60 ile twd şampiyon yaparız got a şampiyonluk yok
aa her yıl her yıl olmaz öyle hem senden çağatayı sattığın gibi bir hamle daha bekleriz @Yiğitt unutmaz o satışınıTwd ile Flash 2.lik için uğraşsın dursun 1. GoT olacak kaçışınız yok
Twdyi Delibalda olduğu gibi bir yere kadar desteklerim, sonra zamanı gelince satarımaa her yıl her yıl olmaz öyle hem senden çağatayı sattığın gibi bir hamle daha bekleriz @Yiğitt unutmaz o satışını
aa sen flasha a başlasana bak kaan da taht oyunları falan izliyorum diyordu flash a başlattım bir çırpıda 2 sezonu bitirdiTwdyi Delibalda olduğu gibi bir yere kadar desteklerim, sonra zamanı gelince satarımFlasha ise yağmurlu havada su yok
Dünyada kalan tek dizi Flash olsa yine izlememaa sen flasha a başlasana bak kaan da taht oyunları falan izliyorum diyordu flash a başlattım bir çırpıda 2 sezonu bitirdibu etkinlik başlamadan flash ı izle
Hhaha aa şimdi forumu bıraktıya yabancı dizilere sarmış gitmiş en kötüsünden başlamış senin ne işin var taht oyunlarında dedim hemen flash a başlıyorsunDünyada kalan tek dizi Flash olsa yine izlememKaanıda rahat bırak, adam doğru yolu bulmuş işte elleme
En iyisinden başlamış işte, diziden biraz anlıyorsa bırakmamıştır zatenHhaha aa şimdi forumu bıraktıya yabancı dizilere sarmış gitmiş en kötüsünden başlamış senin ne işin var taht oyunlarında dedim hemen flash a başlıyorsun
onun kitap serisi var bende o görüntüleri görmeden sadece bilgisini edinmek daha iyi 1 tane kaldı onuda tamamlıyım satarım
kitaplarını okuyanlar dizisini izlemiyordur benim gibiEn iyisinden başlamış işte, diziden biraz anlıyorsa bırakmamıştır zaten
GoT'un kitaplarını okuyup da dizisinden nefret eden bir seni duydum valla
Yoo kitaplarını okuyanlar izliyor asılkitaplarını okuyanlar dizisini izlemiyordur benim gibi
Fantastikten başka dizi izlemem yılda 30 güncel dizim olur fantastik hepsi buna rağmen o dizi beni çekemedi p--- dizisi gibien iyi analtan cümleyi kurdum aslında
hhaha aman neyse @mrt-06 DAN akşama bekliyoruz diğer grupları bukadar ara yeterYoo kitaplarını okuyanlar izliyor asılZaten izlemeyenlerin meşhur argümanı dizide cinsellik olması. Sanki dizi sadece ondan ibaretmiş gibi bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz ama yok öyle bir şey kendinizi kandırıyorsunuz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?