2017 En Favori Üye 2017 | 1. Tur | I Grubu

Hangi 6 üye üst gruba çıksın?

• Aserat

Oy: 28 87.5%
  • Polat Şaşmaz

Oy: 17 53.1%
  • Doğu

Oy: 15 46.9%
  • S.G.A.T.

Oy: 26 81.3%
  • pompy

Oy: 20 62.5%
  • -KADİR-

Oy: 15 46.9%
  • Reytinger

Oy: 9 28.1%
  • umuttanyel

Oy: 6 18.8%
  • gözlemci

Oy: 11 34.4%
  • MelankoliK

Oy: 5 15.6%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,994
Puanı
1,061
Bir Fav10 klasiği "En Favori Üye" 2017, ilk tur oylamaları ile devam ediyor.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.
- Konularda oy verdiğiniz kişiler ve nedeni dışında başka mesaj yazılması yasaktır. Bu tür mesajlar olursa önce silinecek, devamında cezai işlem uygulanacaktır.
- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.

*Anket süreleri 2 gündür.

Teşekkürler. Bu sene gerçekten zor oldu bu iş, sistem arızalı olduğu için aylık enlerden 100 üyeyi kendim çıkardım gruplandırma falan derken 2 hafta uğraştım. :D
Vay, cidden baya zormuş. Teşekkürler ve ellerine sağlık kanka. :kissingheart::bhr:

Teşekkürler. Bu sene gerçekten zor oldu bu iş, sistem arızalı olduğu için aylık enlerden 100 üyeyi kendim çıkardım gruplandırma falan derken 2 hafta uğraştım. :D
Uğraştığın belli oluyor. İnşallah kimse unutulmamıştır, zaten olsa bile demek ki fazla görünmeyen birisi. :D

Uğraştığın belli oluyor. İnşallah kimse unutulmamıştır, zaten olsa bile demek ki fazla görünmeyen birisi. :D
Yok herkes var, mesaj listesine göre yapıldığı için eksik olmama durumu yok. Yani bu yılın aktifleri içinde. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...