2011 En Favori Üye 2011 - Yarı Final - OsmanAslan vs LeqeND KiLLeR

Hangisi finale çıksın ?

• OsmanAslan

Oy: 6 35.3%
  • LeqeND KiLLeR

Oy: 11 64.7%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,471
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Süre 48 saat. İki tarafa da başarılar ve buraya kadar geldikleri için tebrikler :)

OsmanAslan seni severim, biliyorsun ve seni basarili buluyorum. Bunu da biliyorsun ama Emre abim'de öyle.. Çok zor karar oldu, Osman lütfen kirilma ama oyum Emre abi'ye..

Ikinizi de seviyorum.

Kesin eleneceğim panpalar buraya kadar gelmek de iyiydi ne yapalım sahurcu tayfa ekibinden 2 kişi...

iyi gidiyon panpa ben kaç kaç yenildiğime bakmadım

La dün akşam şuku kasması mı vardı. :D Herkesin şukuları 2 katı olmuş.

Oyum LeqeND KiLLeR'e.

OsmanAslan aktif üyelerden ve kendini bilen, sevilen üyelerden ama LeqeND KiLLeR'i daha aktif gördüğüm için LeqeND KiLLeR dedim.

Üzülme sende iyi bir üyesin ama şimdilik bu ön planda değil. İleriki zamanlarda en iyi üye belkide sen olursun. :)

Zaten eleneceğim :) LeqeND KiLLeR veya Neferet olacak. Ama sen diğer konuda nasıl olsa elenecek diye ona verdim, demişsin :) Burada o mantığı neden uygulamadın onu düşündüm.

Zaten 3 kere en favori üye seçildim, ardından moderatör oldum, en favori üye 2011'de de yarı finale kadar geldim. Bu kişilerden en yeni üye olanım. 14 Mayıs'ta üye oldum henüz. Bu başarıyı kısa zamanda elde etmek beni mutlu etti. Herkese teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...