2011 En Favori Üye 2011 - 3. Tur - Neferet vs dRaqa0

Hangisi çeyrek finale çıksın ?

• Neferet

Oy: 15 93.8%
  • dRaqa0

Oy: 1 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,471
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Süre 48 saat. Eşitlik durumunda seribaşı olan taraf kazanır...

Neferet: Kendisini çok severim, bana abiligi ögreten, böyle birisi forumda oldugu için gurur duymamiz lazim. Açtigi konulari, hikayeleri hepsini takip ediyorum ve hepsini de begeniyorum. Yapmis oldugu "The Losers/Kaybedenler" dizisini de çok begeniyorum ve onun için de 10 veriyorum zaten. Kisacasi kendisi çok iyi bir kisilige sahip ve kendisiyle gurur duymali. Forumdan ayrilmadigi için çok çok sevindim.

dRaqa0: Son zamanlarda epey aktif olan ve sevdigim birisi. Kendisiyle daha pek tanisamadik etmedik ama onu takip ediyorum. Sevgi ve saygiyi hakeden birisi. Bu forumda oldugu için çok seviniyorum. Kendisine hayatta basarilar diliyorum. Ve umarim bundan sonra konusmamiza firsat olur.

Oyum Neferet'e ..

dRaqa0 için çok şanssız bir kura oldu.

İkisi de forum için çok çok önemli efsane hatta efsanenin de ötesinde isimler :) Ama oyum 2011 yılında belirgin şekilde daha aktif olan Neferet'e gitti.

ikisininde bende yeri ayrıdır ama oyumu doğandan yana kullandım çağrı için şanssız kura[/FONT]

Forumun en aktif üyelerinden Neferet'e gitti oyum ama dRaqa0'da iyi bir üye son zamanlarda aktif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...