Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neferet: Kendisini çok severim, bana abiligi ögreten, böyle birisi forumda oldugu için gurur duymamiz lazim. Açtigi konulari, hikayeleri hepsini takip ediyorum ve hepsini de begeniyorum. Yapmis oldugu "The Losers/Kaybedenler" dizisini de çok begeniyorum ve onun için de 10 veriyorum zaten. Kisacasi kendisi çok iyi bir kisilige sahip ve kendisiyle gurur duymali. Forumdan ayrilmadigi için çok çok sevindim.
dRaqa0: Son zamanlarda epey aktif olan ve sevdigim birisi. Kendisiyle daha pek tanisamadik etmedik ama onu takip ediyorum. Sevgi ve saygiyi hakeden birisi. Bu forumda oldugu için çok seviniyorum. Kendisine hayatta basarilar diliyorum. Ve umarim bundan sonra konusmamiza firsat olur.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.