2011 En Favori Üye 2011 - 3. Tur - Lightning Thief vs вєdвαнт

Hangisi çeyrek finale çıksın ?

• Lightning Thief

Oy: 8 47.1%
  • вєdвαнт

Oy: 9 52.9%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,471
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Süre 48 saat. Eşitlik durumunda seribaşı olan taraf kazanır...

Lightning Thief: Sevdigim biri, son zamanda tatsiz olaylar yasamistik ama bunlar unutuldu gitti. Kendisi beni kirmisti ama bu konulara daha fazla girmek istemiyorum. Gelelim aktifligine; Kendisi bu forumda çok aktif ve çok konu açiyor bu son günlerde. Açtigi konularda öyle böyle konular degil çok güzel konular.:) Kendisi çok sosyal ve forumdaki hemen hemen herkesle iyi kaynasiyor. Kendisini takdir ediyorum. Umarim forumdan ayrilmaz.

вєdвαнт: Kendisini iyi bir mod olarak görüyorum. Yazmis oldugu mesajlari da begeniyorum. Kendisiyle zaten konusuyorum MSN'de.. Kendisini severim o da beni seviyordur umarim. Umarim bu forumda uzun yillar kalir.

Oyumu yarin verecegim..

Lightning Thief: Sevdigim biri, son zamanda tatsiz olaylar yasamistik ama bunlar unutuldu gitti. Kendisi beni kirmisti ama bu konulara daha fazla girmek istemiyorum. Gelelim aktifligine; Kendisi bu forumda çok aktif ve çok konu açiyor bu son günlerde. Açtigi konularda öyle böyle konular degil çok güzel konular.:smile: Kendisi çok sosyal ve forumdaki hemen hemen herkesle iyi kaynasiyor. Kendisini takdir ediyorum. Umarim forumdan ayrilmaz.

вєdвαнт: Kendisini iyi bir mod olarak görüyorum. Yazmis oldugu mesajlari da begeniyorum. Kendisiyle zaten konusuyorum MSN'de.. Kendisini severim o da beni seviyordur umarim. Umarim bu forumda uzun yillar kalir.

Oyum Lightning Thief'e ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...