2011 En Favori Üye 2011 - 3. Tur - Fks14 vs The Killing

Hangisi çeyrek finale çıksın ?

• Fks14

Oy: 15 78.9%
  • The Killing

Oy: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,471
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Süre 48 saat. Eşitlik durumunda seribaşı olan taraf kazanır...

İkisi de bu yıl foruma giriş yapmış önemli kişiler :) Daha ağır basan taraf olan Fks14'e verdim oyumu :)

Geldiği günden bu yana adını forumun en iyilerine yazdıran ve dizileri ile etkin bir hâle gelen Fks14 dedim.

Herkese çok çok tesekkür ediyorum arkadaslar :)

Fks14'e verecektim ama bazen gereksiz alınganlıklar yapıyor. Çoğu zaman tartışmaya giriyor 1-2 aydır... Biraz daha alttan alması lazım. Konuları bilip bilmeden yorum yapmaması lazım bence. Dizisine birkaç kişi 8 verdi diye kavga çıkarttı geçtiğimiz gün... Davranışlarından dolayı oyum ona gitmedi...

Az girse de güzel davranışlar sergileyen, güzel yorumlar yapan The Killing'e gitti oyum...

Tamam, sesli güldüm su an :).. Bu durum için degil ama.

Umarim kendince en iyi kararini vermissindir :)

fks 14 yanlış anlama ama @1 mesajdan tut @17 mesaja bak hepsini oku ve ondan sonra diğer oylamalara bak gerekli yerlerde konuş bu sadece önerim :(

Tamam, sesli güldüm su an :).. Bu durum için degil ama.

Umarim kendince en iyi kararini vermissindir :)

ArkadaşLar bir rekaet olması güzel ama milletin kararına yorum yapacak yetkiniz de yok biraz düşünün Lütfen en önde ben olayım mantığıyla gitmeyin .. Diğer turlarda da kendi kendine oy verenler vardı hangi mantık nasıl bir şey anlamıyorum gerçekden Bravo ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...