2011 En Favori Üye 2011 - 2. Tur - E Grubu

Hangi iki kişi 3.tura çıksın ?

• Dr.Who

Oy: 9 47.4%
  • BesaleT

Oy: 13 68.4%
  • Ulvi Ç

Oy: 9 47.4%
  • SaMeT

Oy: 5 26.3%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,471
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
En çok oyu alan iki kişi 3.tura çıkacak.

Süre: 36 saat

Besalet,Dr.Who Ulvi ç'ye vermek isterdim ama son zamanlar pek aktif değildi :(

Ulvi Ç. ve BesaleT. :) Dr.Who'ya vermek isterdim, fakat bu ikisi daha çok çalıştı. :)

Hepsi çok iyi. Kime verecegimi sasiriyorum artik..

Ulvi Ç. son zamanlarda gerçekten çok iyi konular açiyorsun.. SaMeT senin uzun yorumlarina bayiliyorum resmen. Çok sevilen birisisin. Dr.Who seni de iyi bir mod olarak görüyorum. BesaleT abi sende çok aktifsin son zamanlar.

1: BesaleT
2: SaMeT

dr.who ve besalet.diğer arkadaşlar kusura bakmasınlar.

Ulvi Ç ve SaMeT dedim.

Ulvi Ç bir dönem fırtına gibi esti :) Mobilden girmesine rağmen önemli katkılar yaptı hala da yapmaya devam ediyor.
SaMeT için ise yorumlarını en çok beğendiğim kişi diyebilirim sanırım :) Uzun ve kaliteli yorumlarını çok seviyoruz :)

Çok sevdiğim dostum Dr.Who ve Popmundo'dan grup arkadaşım BesaleT kusura bakmasınlar. Farklı bir grupta olsalardı onlar da oyumu alabilirlerdi. Bu kararı almak çok kolay olmadı :)

Oyumu verdim :) Zor bir karar oldu...

Ulvi Ç. şimdi çok aktif değil ama mayıs ortası ve sonlarında en çok aktif olduğunu gördüğüm arkadaşımdı... Şimdilerde de çok az online olsa da önemli haberler paylaşıyor ara sıra...

arkadaşlar o güzel yorumlarınızla beni sabah sabah sevindirdiniz hepinize teşşekkürler 😉

bu oylama keşke en çok aktif olduğum zamanlarda yapılsaydı o zaman daha iyi sonuç alırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...