Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepsi çok iyi. Kime verecegimi sasiriyorum artik..
Ulvi Ç. son zamanlarda gerçekten çok iyi konular açiyorsun.. SaMeT senin uzun yorumlarina bayiliyorum resmen. Çok sevilen birisisin. Dr.Who seni de iyi bir mod olarak görüyorum. BesaleT abi sende çok aktifsin son zamanlar.
Ulvi Ç bir dönem fırtına gibi esti Mobilden girmesine rağmen önemli katkılar yaptı hala da yapmaya devam ediyor.
SaMeT için ise yorumlarını en çok beğendiğim kişi diyebilirim sanırım Uzun ve kaliteli yorumlarını çok seviyoruz
Çok sevdiğim dostum Dr.Who ve Popmundo'dan grup arkadaşım BesaleT kusura bakmasınlar. Farklı bir grupta olsalardı onlar da oyumu alabilirlerdi. Bu kararı almak çok kolay olmadı
Ulvi Ç. şimdi çok aktif değil ama mayıs ortası ve sonlarında en çok aktif olduğunu gördüğüm arkadaşımdı... Şimdilerde de çok az online olsa da önemli haberler paylaşıyor ara sıra...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.