Değerli FAV10 Üyeleri;
Bu sıcak yaz günlerinde evinize bu seferde EN FAVORİ ÜLKE etkinliği ile misafir oluyorum.
Sizlerinde katkıları ile belirlediğimiz 100 tane ülkemiz bu macerada boy gösterecektir.
Maceramızın sonunda FAV10 Üyeleri için EN FAVORİ ÜLKE yi seçmiş olacağız.
İlk Turumuzda 10 grup var; 10 grupda 10 tane aday ülkemiz olacak;
5 Oy hakkınız olacak; Oylama süresi 1 gündür.
Etkinliklerim kısa sürede; etkili sonuçlara ulaşılmasıyla anılır
Şimdiden hepinizin katkılarına teşekkür ediyorum;oy verdiğiniz gibi yorumlarınızlada besleyebilirsiniz.
Herkese Keyifli Bir Etkinlik Diliyorum.
Not: İlk 2 Turda Ülkeler İçin Ayrı Görsel Paylaşılmayacaktır; 3. Turdan itibaren ülkeler için ayrı görseller paylaşılacaktır.Anlayışınız için Teşekkürler.
@eskici @Özgür @batuhankaralar @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @alperuz @Silinmiş Üye @mrt-06 @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @emreemreu @Araf @kerem @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Hachiko @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @emrecnn @slhttnmtl @Angelica @Zeyno45 @Sflr12 @Atlass @DiziTv @RESUL KAYA @secquin @34rcp44 @Abdülhey @Felon @Afet Güçverir @cehennet