Laviva ve Eti Karam Gurme. Overrated listesine yazacağız bu etkinlik sonrası Ülker Çikolatalı Gofret’i belli ki.
Nasılda açım...zamanlama fena oldu...tamda yemeksepetinden yemek seçme aşamasına gelmiştimEn az 10 senedir yememiş olduğum Ülker Çikolatalı Gofret ilk kez gittiğim bir markette karşıma çıkınca aldım@slhttnmtl @The_Erinch
Eti Antep fıstığı da varmış
Ekli dosyayı görüntüle 104363
5li paket aldım
Ekli dosyayı görüntüle 104364
Hiç pişman olmayacaksın.En az 10 senedir yememiş olduğum Ülker Çikolatalı Gofret ilk kez gittiğim bir markette karşıma çıkınca aldım@slhttnmtl @The_Erinch
5li paket aldım
Laviva ve Eti Karam Gurme'yi eledikten sonra uzun süre yüzüne bakmam bu sinirle.Nasılda açım...zamanlama fena oldu...tamda yemeksepetinden yemek seçme aşamasına gelmiştim@bazinga duymasın şimdi gider 1 koli daha stoklar
Yeteceğine inanıyor musun? Ben reyonu boşaltırsın diye düşünmüştüm.En az 10 senedir yememiş olduğum Ülker Çikolatalı Gofret ilk kez gittiğim bir markette karşıma çıkınca aldım@slhttnmtl @The_Erinch
5li paket aldım
Ne alaka?
Atacanım diğer gruplar
Patron merak ettim baktımda geçen turda şuan ki aynı oyu almışLaviva ve Eti Karam Gurme'yi eledikten sonra uzun süre yüzüne bakmam bu sinirle.
Ben pek çikolata yemiyorumYeteceğine inanıyor musun? Ben reyonu boşaltırsın diye düşünmüştüm.
Canım hemen adres yazıyorummm; ziyan olmasınlarBen pek çikolata yemiyorumo 5li paketten 1 tane yeter bana
Çamur gibi deyip dalga geçerdim hep savunurlardıNe alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?