En Büyük Yunan Gazetesinden Muhteşem Yüzyıl Yorumu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,203
Puanı
1,061
Yunanistan'ın en çok satan gazetesi Ta Nea ''Muhteşem Yüzyıl özel bölüm''adlı bir haber yayınladı.

Türklerin tarihe yunanlılardan daha açık sözlü yaklaştığını ve daha hoşgörülü olduğu belirtildi.
Başbakan'ın dediğinin doğru olma ihtimali olsa bile Türklerin 150 milyon izleyiciye ulaşarak tarihi kişiliklerini tanıttığı belirtildi.

Büyük İskender'i bile yabancı yönetmenlerin sinemaya aktardığına yer verildi.
Kültürel tecrit siyasi tecriti getiri diye özellikle belirtilmiş.

Muhteşem Yüzyıl tarihi açıdan güvenilir olmasa bile o dönemi masallaştırarak tarihe ilgiyi bir anda horlatmış.
Yunanistan'da Helenizm'in yok edilmeye çalışıldığını söyleyenlerin bile Muhteşem Yzüyıl izledğinin altı çizilerek yazı bitirilmiş.

Tarihe ilgi özellikle Türkiyede hortladı.

elin yavurları bile görüyor bizimi çimizdeki yavurar hala diziyi kötüleme peşinde

aynen vay be
dünyada e çok izlene türk dizisi her yerden haberi geliyor

muhteşem yüzyıl tarihi tarihçilerden öğretmenlerden daha çok öğretmiştir insanlara gerçeğe en yakın en dürüstçe hazırlanan tarih dizisi, dünya takdir ediyor muhteşemi..

çekemeyenler anten taksın ..

- - - Ekleme - - -

elin yavurları bile görüyor bizimi çimizdeki yavurar hala diziyi kötüleme peşinde

sen ne yazdın burda tercmanda yok ortada
))

anten derken hani şu yollardaki kocaman alıcı verici antenler var ya onalr lazıma rtık normal anten kurtarmaz kıskanaları

la snn daha imzan yok ki bu arada forumdaki en güzel imza bende dimi imzamda büyük güzellik var

sadece hürrem olsaydı daha iyiydi dizi ismi boşuna çıkmış hürrem daha büyük bir resimle yer alacaktı ayrıca elbisesi olmayacaktı
)

Doğru demiş adamlar. Yunanlar da arada doğru konuşuyor. Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösteriyor.

Haberden çok yorumlara gülüyorum seviye sıfırında altında destereden beklemezdim diğeri neysede.

seni şaşrıtmak en büyük görevimiz west
üleknin en çok satılan dizisi my her yerdemn haber fışkırtıyor

Haberden çok yorumlara gülüyorum seviye sıfırında altında destereden beklemezdim diğeri neysede.

ben seviye konusunda katı değilim mesajlarda
05- 80 yaş arası mesajlarım var
yani bu kadar geniş bir alana hitap edince seviyem oynaklaşıyor
)

ben seviye konusunda katı değilim mesajlarda
05- 80 yaş arası mesajlarım var
yani bu kadar geniş bir alana hitap edince seviyem oynaklaşıyor
)

evet bazı mesajlarını dedeme soruyorum kendisi 91 yaşında o açıklıyor ben anlamıyorum çünkü